Mycket stod på schemat idag.

1. Jobba
Spillde ut en halv muffinsbunke med hallonmuffinssmet på golvet i lagret. Allt tack vare att det är så satans trångt att man inte kommer förbi med sin lilla vagn utan att krocka i varenda klädställning/skolåda/spegelställning som står i gången. Med flit lämnade jag lite muffinssmet kvar på hissdörren och tänkte "Det kan de gott ha!"
2. Rasta Seidi...
... som tror hon är en kossa. Febrilt kämpar hon emot och styr undan med svansen när jag drar i kopplet och försöker få henne att GÅ istället för att stå på ängen och beta gräs. Eftersom hundtänder knappast är gjorda för att äta gräs, får hon ett strå i taget och jag har ingen lust att stå i 37 minuter och vänta på att hon betat klart och sedan torka upp grönt kräks från mattan.
3. Åka och handla med Marielle och Malin
Allt shoppande gjorde vi undan idag. Köpte 6 paket kräftor på Sparis, plus massa tillbehör. Vi fick skrattattacker i chipsgången då jag berättade om den gången Joel formade munnen till ett o, stoppade fingret i munnen och drog det ut och in med en förundrad min innan han utbrast: "Mamma, när jag gör såhär känns det likadant som när jag sätter fingret i rumpan!"
4. Middag med Linda
Vi åt pasta carbonara från i lördags. Haha, men det smakade fint ändå. "Det här var gott!" sa Linda, utsvulten som hon var. Hon skulle bara veta. Men vafan, pastasås håller sig väl i 4 dagar väl!? (Linda, om du mår ruttet imorrn - förlåt! Men du fick ialla fall gratis middag!)
5. Träna
Fick panik torr-raka mig under armarna så det raspade och sved i skinnet innan jag drog. Hade ingen vattenflaska, så jag fick ta en kvarglömd som jag skrubbade "munstycket" på med handtvål innan användning. Passet var fint, men jag har ont i halsen. Hoppas jag inte blir sjuuk imorrn!
6. IDOL
Idol är bäst! Det är underbart! Det är så kul! Åh, åh, nu börjar det!

Hej.


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Förstår att ni fick skrattattacker om d där, jag skulle ju DÖ jag, ligga på golvet och flämta. Hahaha.

2006-08-30 @ 20:06:20
Postat av: Linda

det ena var äckligare än det andra.. hur täcks du?? hahaha!!

2006-08-30 @ 22:23:08
Postat av: Jenny

Tja, jag är väl inte äckligare än andra, jag sysslar väl med saker som de flesta andra. Skillnaden är att jag berättar om dom!

2006-08-31 @ 10:51:11

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback