förberedelser inför Beach 2006

De senaste veckorna har gått i matens tecken. Varje timme, varje minut, ja varje sekund har jag tänkt på mat. Kvällarna är värst. Då går jag och letar skärrat i skåpen med vild blick efter något ätbart. Jag såg ett program om extremt feta människor häromkvällen och fick panikångest! Tänk om jag blir som de! Jag dövade min ångest med några torra kikärter, det enda som fanns i skåpet (väldigt hårda, men smakar fint om man bortser från blodsmaken man får i munnen... dom är som sagt hårda). Jag lovar, hade jag haft en pizza hemma hade jag slukat den istället!

Nu överdriver jag väl en smula. Jag är ju ingen soffpotatis direkt, så jag antar att jag inte ligger i farozonen för att bli en tjockis på 225 kg. Däremot har det inte blivit mycket träning sista tiden (förutom promenader med Seidi). Så jag ringde till Fredrika och sa: "Vi måste träna, hänger du med på pilates?" Jag gillar inte styrketräning, det är bland det tråkigaste man kan hålla på med, utan jag vill gå på gruppassen: pump, box eller spinning. Men de går bara på kvällstid, och det funkar inte. Pilates går även på dagtid, så kommer jag igång med det kan jag passa på att träna när Joel är på dagis. Superduper!

Tydligen hade Fredrika också insett att det var dags att tänka på Beach 2006, för när jag ringde henne var hon med bestämda steg redan påväg till Avancia för att boka personlig tränare. Och såklart ville hon hänga med på pilatesen. Eftersom det är första gången för oss båda, resonerade vi så att det är inte lika pinsamt att ligga och göra fel rörelser om man är två. Då kan man liksom garva åt varandra. Känner jag oss rätt, kan det bli rätt mycket garv och mindre träning. Nåja, vi får starka magmuskler ialla fall.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback