Hemma igen!

Hur fort går det att sätta i sig ett rör mentos? Tja, uppskattningsvis 5 minuter.. det är 10 sekunder per godis, jag borde söka hjälp!

Det var vild sjögång på Ålands hav ikväll då jag återvände till min lilla ö. Jag lade mig i baren på en av sofforna medan kryssningsvärdens, som hade Bingo för passagerarna, monotona röst: "Olov 75, Olov sjua, femma... Bertil 12, Bertil etta, tvåa" fick mig att somna. Jag vaknade upp i lagom tid för att hinna sticka till tax freen och handla lite godis till Joel, bland annat ett fett rör med tio små mentos rör i... dom som är så goda så man sätter dem i sig på 5 minuter. Kom iland och startade Tryggve, duktiga pålitliga Tryggve. Jag var lite orolig att han skulle vara sur och grinig för att ha blivit lämnad i Berghamn i en vecka. Men nej, han var glad att se mig och ivrig att få komma hem. Dock hade han lite ont om soppa i sig och efter att ha stannat på två sedel/kortautomater på vägen, hittade jag äntligen en som accepterade Electron kort. Jag hämtade Joel och vi hade myskväll i soffan med chips och mentos (5 min/rör... ja, ni vet...) När det var nattidags kröp vi ner i Joels säng och läste saga. Det tog ett tag innan jag insåg att den lätt sura lukten jag kände kom från en spyhög i fotändan på sängen, precis där jag låg med foten. Kunde ha varit Seidi som spytt upp en hög kattmat, som hon snor från katten Nylock. Det är straffet för att man stjäl! Kunde ha varit Nylock som spytt upp sin egen kattmat, trots att han ju har lov att äta den! Kunde ha varit jag... eller nä, jag gillar ju inte kattmat!
Aja, byta sängkläder och gossen slocknade efter ett tag. Skööönt att vara hemma!

Japp, jag åkte tillbaka till Härnösand i söndags och har sovit på Maggans sköna madrass i två dagar. Vi började nya kursen Läs -och skriv och jag insåg att jag nog i fortsättningen måste ta mej i kragen, få tummen ur arslet, få en spark i häcken... ja, sådana saker för att klara mej igenom den här kursen. 5 poäng på två veckor, ujuj! Inget mer msn:ande på dagarna med söta pojkar alltså! Åkte på onsdagseftermiddagen ner till Stockholm och blev bjuden på god mat och vin och fantastiskt sällskap och jag kände ett sting av ledsamhet och ett av glädje idag när jag skulle åka hem.
Jag satte mej på bussen till Grisslehamn, somnade och vaknade för att jag var kruttorr i käften. Ånej! Jag insåg att jag hade suttit sådär pinsamt fult och sovit, med huvudet bakåtlutat och munnen vidöppen. Antagligen hade jag utstött såna där hemska, djupa sovpustar också och en och annan snorkling. Tur att jag hade fått väskan packad åt mig med frukt och lokavatten så jag hade nåt att skölja mina uttorkade halsmandlar med. Tack Martin!

Oh, oh, reprisen av Prison break börjar snart! Måste ladda!

Kommentarer:
Postat av: Linda

Vilken tur att jag inte är en söt pojke ;) Tryggve är nog allt en liten uffe (uffe nåååå *suckar*) också! Kramar

2006-01-25 @ 23:22:44

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback