Sammanfattning av dagen

Vaknade av en blöt nos i ansiktet, nån som hoppade upp i sängen och sprang ett varv, hoppade ner, slickade mej i ansiktet, sprang ett varv genom lägenheten, slickade mej i ansiktet, hoppade upp i sängen, hoppade ner och lade sig på golvet - Seidi hade kommit hem (Johan kastade in henne påväg till jobbet imorse). Somnade om.

Vaknade igen, bråkade lite lagom med Joel, som inte ville till dagis. Lämnade honom på dagis.

Promenad runt stan, träff med Susanne på ÅUF (Ålands ungdomsförbund), vi skulle diskutera sportlovslägret, men satt mest och drack kaffe och snackade om hur det är att ragga på Arken, om att bli dumpad av killar, om att inte bli dumpad av killar och om att dumpa killar och andra väsentliga saker som känns viktigare än sportlovsläger.

Gick till bibban och lånade typ 15 böcker om indianer (som är temat för lägret) för att ha gjort nån nytta.

Åkte hem, läste och skrev = pluggade! (japp, jag fick loss tummen imorse!)

Promenerade in till stan med hund i koppel och rattkälke på släp för att hämta Joel. När vi gick från dagis stod alla barn och hängde över staketet och var stenimpade över Joels rattkälke. "Nu ska ni få se hur fort den går!" skrek han och satte sig tillrätta bakom ratten. "Spriiiing, mamma!" Jag sprang. Vad gör man inte för att låta sonen impa på polarna. Jag längtar dock tills han får körkort, eller åtminstone moppe, så jag slipper bli så slut varje gång han ska stajla.

Kom hem, lagade mat. Diskade, drack kaffe, duschade, åkte på gurakurs. Idag spelade vi Living next door to Alice. Helt okej. Jag tror jag ska lära Joel, som alltid är med på kurskvällarna, att sjunga "Alice, who the fuck is Alice!". Han kan redan nynna introt till Bad moon rising och hänger på rätt bra i refrängen: "Råålen, råålen, råålen åne ribö!"

Nattardags nu.

Kommentarer:
Postat av: smurphen

Tycker du e söt du :)

2006-01-27 @ 11:46:10
Postat av: Linda

ja visst är hon =)

haha! spriiing mamma!! hahaha.. kan riktigt se mig det framför mig! haha

2006-01-29 @ 22:23:50
Postat av: Mamma

Alltså, det är Proud Mary som har refrängen Råålin, råålin, rååålin on dö rivö!!

2006-01-30 @ 21:08:18

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback