sommarlov!

Japp, nu är skolan slut för denna termin.
På onsdagskvällen hade vi en liten avslutningsfest på Folkhögskolan, där vi bodde allihop. Menyn bestod av:

Förrätt
Toast med olivröra och soltorkad tomat/fetaoströra
ostgratinerade nachos med salsa
Varmrätt
Köttgryta på bädd av jasminris
Efterrätt
Citronpaj med glass

Murar Magnus från Saxnäs bjöd på snaps och alla stämde in i de tillhörande visorna. I övrigt var det främst vin som dracks.

Stämningen var på topp och inte ens en av de andra hyresgästerna, som föreslog att vi skulle dämpa oss och påpekade att det inte var tillåtet att dricka på elevhemmet, kunde rubba den goda stämning som rådde. Däremot blev vi lite skärrade när Anders framåt småtimmarna blev hungrig och bestämde sig för att köra igång lite mer nachos i ugnen och närapå brände ner kåken. För när man fått nåra i sig vill man lätt glömma bort tid och rum (och att man vridit på ugnen på 300 grader), så lågorna som uppenbarade sig bakom ugnsluckan kom som en total överraskning men släcktes strax.

Det andra orosmomentet kom när vi var i full gång med att köra vår egen tolkning av Dirty Dancing och jag och Helena skulle prova på det svåra lyftet som i filmen äger rum i en sjö, där Johnny håller Baby på raka armar över huvudet medan hon graciöst håller kroppen i vågrätt läge rak som en fura. Den första lilla missen var att Helena totalt överskattade sin styrka och sitt dåvarande tillstånd, då hon knappt ens var kapabel att föra glaset till munnen. Den andra missen var att jag helt och fullt litade på att Helena var lika muskulös som Johnny. Den tredje missen var att vi inte utförde lyftet i vattnet, ty då jag tog sats och skuttade upp på Helena, dök jag lika fort ner i golvet med huvudet före med ett "PANGGGG!". Ljudet var  öronbedövande och alla trodde nog att det var slut med "Baby" (åtminsone för den kvällen). Men det gick bra, fast bulan i skallen gör liite ont när man knackar på den.

Nåja, alla redovisningar gick bra och nu kan jag stoltsera med 80 högskolepoäng!



Kommentarer:
Postat av: Linda

sluta knacka på den då ;)

2006-06-09 @ 23:12:08

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback