Joel hos tandläkaren

Hämtade upp lilleman från dagis för att åka med honom till tandläkarn. Förväntansfull och ivrig satt han i bilen och frågade hundra gånger var exakt tandläkarn låg någonstans. När vi kom fram och satt i väntrummet frågade han åter hundra gånger när det var vår tur. Medan vi väntade passade jag på att tvätta honom runt munnen, för han var så skitig och sen fick vi äntligen gå in till tandläkarn. Jag hann inte blinka innan Joel satt i den höj -och sänkbara stolen, där han bekvämt lutade sig tillbaka och lade armarna under huvudet och stolen fälldes ner i rätt läge.
Ojoj, då blev han lite nervös... sedan placerade de alla tandläkarinstrument framför bröstet på honom och han frågade oroligt vad det var för nåt och kunde de inte släcka den där lampan som lyste honom i ögonen?? Han fick ett par solbrillor på sig och sen började undersökningen. Det visade sig att han redan fått sina "sexårsgaddar" och kommer antagligen snart att börja tappa sina mjölktänder... redan liksom!! Han är ju bara fem! Stället där han tyckt det har ilat lite otäckt var en "grop" där det samlats massa matrester som måste skrapas bort och fyllas igen för att undvika hål. Det var lite otäckt med "slipen" men gick bra då han först fick prova att få naglarna lite slipade. Den stora sugen som sög upp alla rester var hemsk och då tänkte Joel nästa gå därifrån, men med lite övertalning stannade han kvar och lät dem fylla igen "gropen".

Ett hål hade Joel i ena framtanden, men den ramlar väl snart av, så det var inte så mycket att göra åt. Tre leksaker fick han sedan välja ur lådan, för att han var så himla duktig!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Gull! Hälsa från mig att sådär GÖR stora pojkar =)

2006-12-01 @ 20:20:40

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback