Var är mina krafter?

Andra träningspasset på raken där jag bara veknar och hela kroppen blir stum. Boxades med Linda idag och var peppad till tusen. Arg över omöjliga skolarbeten och privatlivsstrul kände jag att jag skulle ge henne en ordentlig match. Det enda som hände var att hon sparkade skiten ur mig och att jag slant med boxhandsken så den studsade upp på min haka - två gånger. Imorgon ska jag prova på core (bålträning; mage och rygg) för första gången och se om det är nåt kul.

Men jag är glad över att jag hittade min gamla musikmapp och satte igång
Eels, som jag inte lyssnat till på tusenmiljoner år. Nu sitter jag och studsar på skrivbordsstolen till vääärrrkligen bra musik!

Påtal om musik är jag just nu i slutfasen av min tredje egenkomponerade låt. Tomten i galaxen, heter den. Jag ska bara skriva "bridgen" och sen är den klar. Ute i sista minuten, som vanligt. Imorrn bitti ska jag till skolan och lära ut den till barnen. Jag bestämde mig för att inte köra depplåten jag skrivit, nu får det fan va slut med deppandet!

Nå, åter till åttondelsnoterna, förtecknen, g-klavarna och textskrivningen.

Kommentarer:
Postat av: Linda

det var kul med box idag.. skönt att jag orkade lite mer än i tisdags, men än har jag mer o ge! torsdag igen kanske? Så är jag lagom slut när stefan kommer sen .. tihi!

Postat av: Tessa

Ja vissa dagar e bättre än andra. Har som sagt varit till Norrtälje idag. Hann med treans Eckerö hem, tur d, höll ju typ på o svimma, trött och helt enkelt slut. Ikväll blir d tidigt i säng. Kurera sig.

2006-12-01 @ 20:25:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback