Full house!

Ikväll ska vi ha lite gäster och en "ska inte heeeem ikvääll!" utan kommer att stanna över natten. Nä, någon fest blir det inte, men en och annan öl för mammorna kanske. Det är nämnligen Tessa och Li (och eventuellt Chrille) som ska hit och käka och ha fredagsmys. Li sover alltså över och är med oss hela dagen imorrn, eftersom Mor och Far ska till Sverige och kolla på kakel och klinkers och vad det nu är.
Emelie kommer också imorrn, eftersom Marielle hade barnvaktskris och måste jobba. Så jag tänkte, va tusan, en unge till kan inte göra någon skillnad; när man väl är barnvakt kan man ju vara det ordentligt. Så är det någon mer som behöver babysitter imorrn, så kan ni dumpa ungarna här - helt gratis (har de blöjor kan det kosta. Bajsblöja 2e, kissblöja 50c).

Jag börjar undra om jag har nåt fel. Imorse när jag stod i hallen och skulle ta på mig skorna blev jag irriterad över alla sandkorn som fastnade på strumporna. Fram men enjos dammduk och slira några gånger över golvet. Och nu, alldeles just, tog jag fram dammsugaren. Fattar ni? Dammsugaren! Utöver det har jag diskat också. Vad händer med mig? Vem håller jag på att bli? Är det detta som händer efter man fyllt 25?

Men jag måste ändå säga att det ser rätt trevligt ut här hemma :)

Kommentarer:
Postat av: Linda

neee det händer verkligen inte då man fyller 25, så den orsaken kan du ta bort med en gång!

Postat av: Tessa

Siddu bara. Du läste väl Ålandstidningen i torsdags =) du börjar bli MOGEN helt enkelt. Snart börjar du blanda musli själv som jag gör. Kärringfasoner jag vet.

2006-10-22 @ 12:50:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback