He´s back!

Och så kom Joel hem igen med en Disney minimarathonmedalj runt halsen och höjde stämningen i det dystra lägret.
Vi träffade Patrik och Tristan på Sparhallen och pojkarna bad om att få leka ihop. Så efter vi bjudit Linda på middag kom de över och brottades med varandra (och med Seidi) och hade askul! Och såklart tog det roliga slut alltför tidigt då tjatiga föräldrar börjar prata om läggdags och "det är en dag imorgon också".

Joel laddar inför Halloween. Eftersom han är för ung för att gå på Chillers (hade först tänkt klä ut honom till Iprenmannen och smuggla in honom, men vid närmare eftertanke... näh...) får han snällt gå runt och knacka dörr och tigga godis med Mamma.
"Du ska också klä ut dig!" bestämde han. Och tja, kunde jag sopa ut julen utklädd till panter som 18-åring lär jag väl kunna knacka dörr och tigga godis i dödskallemålning med min son.

Infallen avlöser varandra, är det inte fix idé på att sockorna ska vara släta, är det håret som ska ligga perfekt. Under den vanliga kvällsproceduren med tandborstning och ansiktstvätt gick Joel steget längre och tvättade hela håret ovanför handfatet. Sedan plattade han till luggen så den låg slickad mot pannan. Han tog en handduk från skåpet och lade på kudden, så den inte skulle bli blöt, innan han lade sig ner ytterst försiktigt så han inte skulle förstöra frisyren. "Jag ska vara fin imorgon när jag ska på dagis" förklarade han. Hoppas han inte bli altlför besviken imorgon bitti när han inser att lägga sig med blött hår inte är det bästa tricket för en snygg frisyr.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Garv! Hur var frillan hans i morse då? =) gick själv med blött hår i säng, och det var bara att blöta när man vakna imorse, såg förjävligt ut.

Ska du ha dödsskallemålning, fniss, du e för kul du. Tur att int Li int e så stor ännu så hon inser att man ska klä ut sig och tigga karkki. Visst e d kul, men det kommer att kommma fler år, och många, som man får dras med "vet inte vad jag ska vaaa, kan inte du sy nånting??", "mamma kom med", "vi fick mandarin hos Runar och Gita och gröna äckliga kulor hos Ulla och Kaj-Gunnar" Ja man har ju vart med själv om man säger så.

2006-10-31 @ 08:49:07
Postat av: Jenny

Usch ja, vad man inte gillade att få mandariner och äpplen i sin godispåse! Fast jag tror jag ska köpa BARA mandariner till på fredag, så de ungar som kommer hit och spökar fattar att det inte är någon vits att komma i hit i fortsättningen :)

2006-10-31 @ 10:18:49
Postat av: Linda

Hahaha!!! Mandarinerna åt alltid mamma upp då jag o brorsan kom hem, tur att hon vart glad iallafall!

Stackars liten pojke med frisyren :D mycket har han kvar att lära söta unge!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback