husmor

Joel ska springa marathon nästa helg. Nä, vi snackar inte 2,5 timmars löpning, utan denna variant är över på några minuter. Så himla länge kan det inte ta att springa 600 meter. Joel vill inte tävla för att han tycker det är roligt att springa direkt. Han är ute efter medaljen som alla deltagande barn får vid målgången. Nåja, man får vara glad att han är med i springtävlingar så länge det varar. Snart lär han intressera sig för LAN-marathon eller nåt liknande....

Själv fortsätter jag jobba på min husmoderlighet och det går framåt. Jag har städat och diskat undan alla dagar! Igår åt vi rester och idag ska jag slänga ihop en köttfärspaj på resterna av resterna vi åt igår.
Utöver det har jag knäppt och plinkat på mina instrument hela dagen, jag är lite nervös över om grannarna hör mig. När jag sätter igång och spelar och sjunger, så ger jag min verkligen hän, liksom. Jag kör för fullt, inlevelsen och koncentrationen är total och ljudet blir därefter. Fullt ös, alltså!

Och så har jag sprungit med papper. Jag verkligen avskyr att lämna in papper, skatteintyg, lönespecifikationer m.m.m.m. Sen slarvar de bort papper på ena stället som jag behöver lämna in på ett annat ställe, jag ber om en kopia som jag lämnar till det andra stället, får veta att de behöver originalet, går tillbaka till det första stället och får veta att det tar ett tag att gräva fram. Går till ett tredje ställe med andra papper från det första stället... tja, jag antar att detta är sånt man måste göra när man är bidragstagare...

Så idag känner jag mej rätt duktig! Jag måste ju ha ordning med mig om jag ska bli gift nångång!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Hahaha. Du e rolig du. Gift bliru no ändå. Hatar själv sånt där pappersgöra. Ha beställt nytt skattekort för över en månad sen, och det var andra gången jag ringde och bad om ett. Int fan ha d kommit ännu, och int fan ha ja lagat mig dit och hämtat heller. Begär man hem det på posten (bekvämast så) så ska d komma å!

Vi hörs imorron då! Kul kul. Ska vi handla nåt så hör av dig.

2006-10-19 @ 22:55:07

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback