knivar i nacken

Nu märks sviterna av att jag låtit min kropp, som legat i träda i två veckor, utstå tredagars stenhård träning. Jag vaknade imorse och skrek: "Ajjjj!" för det kändes som om någon högg mig i nacken med en kniv. Försiktigt lade jag mig i ett läge där knivarna inte kändes och tog stöd med handen mot väggen för att komma upp. Lyckades med högljudda stön och påfågelslika lätenden sätta mig upp i sängen och resa mig upp, klä på mig och gå ut med Seidi med huvudet lutat mot vänster axel.

Jag tror jag kan skylla lite på Tessa också. Hon var så vänlig och plockade massa extravikter till mig igår på pumpen. "Ska du inga ha en röd vikt till?" frågade hon menande och tittade på min stång som tydligen såg väldigt lätt ut. "Såklart" sa jag och lassade på. Inte kan jag vara sämre än henne!
Så då blir det ingen boxning idag, fan också.
Kanske jag kan boka pumppass på lördagmorgon istället... om nacken är frisk.

Nu blir det plugg igen - i sängen.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

JAG? Näh! Du ska inga hålla på å spänna nacken när du tränar axlar, men däremot kan du spänna magen när du tränar tåhävningar...krya på dig gumman. Såg att d va fullsatt på lördag, men d finns ju alltid en chans som reserv. Puss.

2006-10-26 @ 19:29:57

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback