träning och tv

Träningspass nummer två av veckans fyra är avklarat och båda gångerna har jag tagit i så det snurrat i skallen och flimrat framför ögonen. Jag har blivit illamående och musklerna har vibrerat som värsta.... vibratorn! Jag undrar hur kroppen gillar mitt träningsupplägg med fullt ös ena veckan och ingenting alls, förutom långa promenader andra veckan. Jag funderar på att inhandla en mp3-spelare och kanske satsa på att köra lite styrketräning dagtid under Joel-veckorna. För jag tänker inte minska ner träningen när jag väl har tid med det, för jävlar vad kul det är! Under uppvärmningen står man med ett stort, fett flin på läpparna, som är omöjligt att dölja. Men varför skulle man dölja det egentligen, även om det ser jävligt fånigt ut?

Imorgon är det tredje pumppasset för veckan och på torsdag ska jag boxas med Tessa. Fredag är det vilodag, lördag är det eh... dansaerobics på Arken och på söndag får jag mig i bästa fall en tur mellan kylskåpet och soffan.

Dagens fråga: 
Vafan gör Carolina Gynning och Kayo i tv-rutan? Är det något skämt från tv4:s sida? Jag har sett Förkväll två dar irad nu och jag väntar med spänning på att Carro ska slita upp skjortan och våldta kock-Pelle där på köksbänken, så som hon flamsar och kladdar på honom (och på alla andra också för den delen). Och hennes hesa skånska gör en bara irriterad. Hon är värdelös på intervjuer och samtal med gäster och beter sig som en unge när tv kommer och filmar på deras skolgård - hon sträcker huvet framför kameran och vinkar och spexar.
Kayo står och flinar med sina hästtänder och kisar lite äckligt flirtigt in i rutan och hade hon haft hår hade hon med all säkerhet slängt med det och riskerat stora nackskador. Hennes tal är inte bättre än Carros, då hon slirar lite fejk-amerikanskt på R:en och det blir helt fel då hennes engelska uttal är skitkasst.

Som tur är är Carina och Mari lysande och proffsiga och gör att programmet trots allt går att titta på.


Kommentarer:
Postat av: Linda

ne fy fan.. jag kan inte se på skiten. UÄÄK

Postat av: Tessa

Hahaha, skönt skrivet, ha ej sett. Minns inte när jag såg på TV sist. Har ju datan, haha!

2006-10-24 @ 21:05:58
Postat av: Martin

jasså det säger du...
mmmmm....

2006-10-27 @ 12:47:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback