I min resväska...

Dags att damma av resväskan, som nog trodde den skulle få åka till nåt fränt och varmt land i höst och som legat och längtat under min säng hela sommaren, men som nu får nöja sig med att skumpa iväg till Härnösand imorgon. Den önskade såklart att den hade fått åka flygplan med en sån där Arlandalapp fäst runt sitt handtag med destination Kroatien, eller nåt. Och helst hade den velat ha en bikini och solskyddsfaktor 20 med sig. Nu blir det mest till att packa ner promenadskorna (låter kärringaktigt, jag vet, men jag kan inte kalla dem joggingskor eftersom jag inte joggar, utan går; promenerar), min varma, snygga väst och några par jeans. Jag brukar vara duktig på att glömma saker, så jag måste nu lista vad jag ska ha med mig. Och jag gör det såklart här i bloggen, överskådligt för alla, utan inbördes ordning, så ni kan påminna mig ifall det är något jag glömt!

1. Jag behöver varken pass, pesetas eller p-piller, men "piralen" hänger med, fast den ligger inte i resväskan såklart! Haha, gud så roligt. Ibland överträffar jag mig själv.... jag går vidare.
2. Sängkläder. Viktiga saker, det jag brukar slänga i väskan först av allt.
3. Handduk, något som jag brukar glömma. Men ofta kan man hitta på olika lösningar. Maggan glömde sin handduk en gång, och använde istället sitt extra örngott. När jag glömde min köpte jag en ny på Åhléns för 25 kronor, men ni vet hur uppsugningsförmågan är på nya handdukar - de har ingen. Jag fick reservtorka med toapapper på de viktigaste ställena, så jag kanske ialla fall packar ner ett extra örngott om jag nu skulle råka glömma handduken.
4. Jeans, tröjor, toppar och linnen. Det krävs många byten, för ibland blir jag som Joel. Allt sitter fel och jag måste byta 5 ggr innan det blir bra.
5. Underkläder. Snobbentrosorna hänger ofta med till Härnösand.
6. Skor. Promenadskorna, vardagsskorna och finskorna, utifall det skulle bli en drajv till Bittens på bärs. Vilket ofta sker.
7. Toalettartiklar. Ett skitfult ord, men det innebär då schampoo, balsam, deo och smink. Finns det något ord som heter toalettpartiklar? Det är nog isåfall de som
Tessa syftar på i sin blogg, då hon skriver om könshår och torkat piss på toakanten på Eckerölinjens toaletter.
8. Elevhemsdressen. Också snyggt ord, egenhändigt påhittat. Det är alltså mysbyxor och lös tröja att hasa runt i längs korridorerna och ligga och fisa i, i soffan. Maggan brukar ha speciella elevhemssockor, som hon tassar runt i. I slutet på veckan brukar det vara som en kaka under dem, som hon kan pilla loss. En gång funderade hon på att ta patent på "kakreceptet", haha: "Ta ett par elevhemssockor, gå runt med dem i fem dagar, pilla loss kakan under, krydda efter smak."

Ja, det var nog allt. Eller har jag glömt nåt?

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Elevhemsdress!!?!?! Asså jäla sliva, jag d ö ö r, hahahahaha. Ha det så himla bra. Oj, du hade ju ringt idag. Måst ringa dig nu o fråga va du ville. Va på jobb siddu. Kramis

2006-09-11 @ 19:55:58
Postat av: Tessa

Kanske du glömt en bok? Och hårsnodd!!!

2006-09-11 @ 20:06:53

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback