Jag lider med dem!

Jag tycker faktiskt synd om Tom Cruise och Katie Holmes. Deras beteende kan tyckas lite märkligt, då de strikt följer scientologin, men det betyder inte att de själva är utomjordingar som inte förtjänar att vara lyckliga. Något som de ju verkar vara, även om medias spekulationer är annorlunda. Tidigare kunde man kanske på något sätt hålla med och få sig en tankeställare av det man läste i tidningarna. Är deras förhållade arrangerat på något sätt, det gick ju så fort? Är Tom lite småtokig när han står i Oprahs soffa och gal, stolt som en tupp över sin unga flickvän? Och den där scientologi-grejen, är man normal om man följer den till punkt och pricka och kräver att modern till ens kommande barn inte får säga ett pip under en smärtsam förlossning?
Nu är då lilla dottern Suri född och har hållits undan allt vad media heter, antagligen för att paret vill skydda barnet från alla elaka tungor som spottat galla över deras förhållande från start. Och genast började folk undra om den där Suri verkligen existerade, precis som de undrade om Katies enorma mage var verklig då hon väntade barnet.
Men när de sedan äntligen väljer att visa upp henne i Vanity Fair (eller vad det nu var för tidining) fick de ju ännu mer skit kastat, inte bara på sig själva, utan även på lilla Suri. "Hon har peruk!" och specialister anlitades för att försöka bedöma om Suris, 4-5 månader gammal, hår var äkta eller inte! Herregud. Och om det är äkta, kan det väl vara så att Tom egentligen inte är pappa till barnet. Det kanske är Katies ex, för han är ju så himla mörkhårig!

Det har gått för långt nu. Låt dem vara ifred och vara lyckliga med sin underbart söta, svarthåriga lilla dotter. Förstör inte folks liv bara för att de är kända.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback