Hsand.

Krällskivan på Börtskär var trevlig. Baksmällan var inte lätt.
Vid bussbytet på Willys i Uppsala fick jag uppsöka toaletten och häva ur mig lite galla innan det bar vidare till Hsand. Anlände halvtio på kvällen och vid det laget hade jag piggnat i ordentligt. Gick raka spåret till Donken och åt Big Mac meny samtidigt som jag läste på baksidan av brickunderlägget hur många kalorier en sån där måltid innehåller.
Slutsats: ska man äta på Mackedonken ska man vara bakis och tömd på minsta lilla energi, för ett sånt där meal ger en det rekommenderade dagliga kaloriintaget.

Nåväl.

Sov en god natt och drömde konstiga drömmar. Den helige ande hade befruktat mig under natten och jag var höggravid när jag vaknade. Tur att det bara var en dröm och jag i själva verket bara var pissnödig. En halv liter cola före läggdags är inte bra för blåsan.

Och nu är vi här.
Långa föreläsningar på skånska leder till håltimmar i datasalen. Men jag ska faktiskt göra nytta och börja skriva min forskningsplan nu.

Jag har blitt klippt också.

Jag skriver sammanhängande märker jag.

Det är för att blåsan pockar på uppmärksamheten igen.

Kommentarer:
Postat av: Linda

duuu... min blåsa pockar också hela tiden nu för tiden.....

2007-08-21 @ 16:18:08
Postat av: Anonym

Haha, faktiskt sammanhängande, fniss. Jag har faktiskt ännu inte behövt ränna på toa nattetid KORS I TAKET, trots vecka 28. Sjukt men sant. På tal om piss asså. Har du förresten lämnat in dina timmar till Företagsbyrån? Kramis

2007-08-21 @ 16:57:42
Postat av: Jenny

Ja man blir ju lätt nödig i ert tillstånd annars... Eller om man dricker mycky!
Jag har skickat Romeo till "Företagarbyrån" med mina timmar.

2007-08-22 @ 08:00:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback