Incidenter på Grönan.

Några incidenter kan jag inte låta bli att nämna bara....

- Spökhuset höll på skrämma livet ur Joel, men vi tog oss igenom spökenas hemska boning - Joel med ansiktet tryckt mot min tröja.
- Vi höll på att ramla i Lustiga husets lustiga trappa. Killen som tog biljetter sa till att Joel måste gå upp i den "olustiga trappan", den som inte rör sig upp och ner. "Näh" tänkte jag. "Han klarar det nog, han är ju över 120 cm som är den rekommenderande längdgränsen för att gå i rörliga trappan!" Det slutade med att biljettkillen fick stänga av trappan för att rädda oss från ett säkert fall. Piiinigt!
- När vi åkte Kärlekstunneln, alla tre i samma "båt", måste Joel påminna oss: "Ni ska ju pussas!" Det gjorde vi såklart. Sen fick vi så tråkigt, så vi bestämde oss för att låtsas ha somna när vi flöt ut mot kön som väntade utanför, bara för att visa hur slött det var!
- Fight mellan mor och son utbröt efter en lång dag i den tryckande och dallrande hettan! Jag tyckte inte det var lämpligt att Joel sköt med ett skittungt luftgevär, det tyckte såklart han. Han hade tidigare visat att koncentrationen och aktsamheten med skjutvapen inte var så bra, då han höll på att skjuta ner både besökare och personal vid ett stånd med en korkpistol.

Nu ska jag posta detta inlägg... det kanske FÖRSVINNER annars!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback