Kattovor.

Igår köpte jag pälsvårdsartiklar till min stackars toviga katt för 40 euro (där rök de reajeansen från Zic Zac...). Nu ska han få knapra Biorion i några veckor. Det är ett vitamintillskott som stärker pälsen och klorna. Nu på morgonen har jag även dränkt in hans stora "kakor" på ryggen med ett "tovlösande" medel. Där ska det sitta tills det torkar, sen ska man försiktigt borsta ut, men jag misstänker ändå att jag blir tvungen att klippa bort de värsta bitarna. Jag kostade också på mig örontvätt åt både hund och katt, då båda har en tendens att få irritationer där.
Seidi fick också ett härligt fräscht märgben med ostfyllning och så tog jag smakprov på specialfoder för toviga katter till Nylock. Det kan man ha som godis :)

Jag har spanat och spejat här i kvarteret. Legat i buskarna och gömt mig bakom husknutar, då jag länge har misstänkt att någon släpper in MIN katt till sig. Inte konstigt att han inte vet var han bor och nästan aldrig är hemma. Och minsann! En dag kommer Karlsson (står det på dörren) i huset bredvid tågandes med katten i släptåg. Han låser upp och kvickt som ögat slinker misse in. Jag funderade på att knacka på och konfrontera honom, men modet svek. Samtidigt tyckte jag att det kunde vara praktiskt att ha någon som sköter om honom då och då.

Kanske Karlsson skulle vara intresserad av att adoptera katten...

Kommentarer:
Postat av: Linda

Åååååh jag hatar människor som gör så! Man låter bli andras djur. Idioter! Jag skulle ha ringt på o frågat vad fan han håller på med.

2007-08-28 @ 08:12:04
Postat av: Tessa

Jävla cp! Men jag håller med dig lite, det kan va "praktiskt" att Karlsson finns. Plinga på när du far till Hsand nästa gång och fråga om han kan va kattvakt en vecka, eftersom han ÄNDÅ TAR IN OCH MATAR HONOM.

Postat av: Jenny

Mjo, han ser ju iofs ut som en strykarkatt - ful och tovig (dock inte undernärd) och utan halsband. Karlsson tycker väl bara att han gör en god gärning genom att rädda frassen från "gatan".

2007-08-28 @ 10:48:05

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback