Kranvatten!

Härnösandsveckan var fullspäckad med föreläsningar angående miljöförstöringen, den globala uppvärmningen, miljöpolitik, klimat etc. Många tabeller och kurvor blev det och jag frågar mig själv om jag faktiskt var närvarande på de där föreläsningarna, för jag kommer inte ihåg knappt en femtedel av det som sas.

Men EN sak minns jag! Uppmaningen om att sluta dricka flaskvatten. I Sverige (och på Åland) har vi utomordentligt fint kranvatten, som är till för att drickas. Vill man bära vatten med sig, ta nån gammal flaska hemifrån och fyll!

Är ni inte övertygade än?
Läs detta!

Våga vägra flaskvatten!

Kommentarer:
Postat av: Linda

Vi hade liknade färeläsningar i skolan så jag har också slutat köpa vatten. Det är ju rätt enkelt allt ta med sig vatten i en lika stor flaska som jag en gång köpt.

2007-08-30 @ 07:20:16
Postat av: Jenny

Ja, precis! Man blir rätt sugen på att vara jätte miljömedveten efter att ha fått sådär mycket fakta inpräntat om hur eländigt det egentligen är i världen.
Börja städa med Enjo! DET är miljövänligt! ;)

2007-08-30 @ 08:22:02
Postat av: Linda

hehehe... jag vet fler saker som är miljövänligt o mycket billigare att städa med. Men den badkarstrasan tänkte jag på en dag. Nu när vi ska flytta o så..

2007-08-30 @ 15:38:02
Postat av: Tessa

KÖPA vatten på flaska, näiii. Varför? Fast...räknas kolsyrat vatten? Det dricker jag rätt mycket av. Enjo rules förresten
=)

Postat av: Linda

Mer saker vi borde handla av är "Fair Trade"-produkterna. Med dem vet vi att alla har fått bra lön för sitt arbete och det är inte så tokigt för miljön. Jag har sett att pirkka har endel fair trade nu. Håll ögona öppna!

2007-08-31 @ 14:37:00

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback