Ledig dag.

Vaknade tidigt av en signal lååångt, lååångt borta. Yrvaket satte jag mig upp och försökte reda ut var jag var någonstans och vad det var som spelade och väsnades. Vidare rusade jag upp - naken, och försökte lokalisera telefonen, som jag vid det här laget listat ut att var det som spelade. Fick fram den längst ner ur väskan, okänt nummer, långt nummer men inte från mobiltelefon, harklade mig en gång, drog för säkerhets skull på mungiporna och svarade med ett kvittrande:
"Ja, hallå det är Jenny!"

Sådär gör man alltid, jag ialla fall. Låtsas som om jag varit uppe i ottan och bakat eget bröd till frukost. Det är ju smått pinsamt att bli väckt, tycker jag. Jag sover inte! Aldrig! Aldrig att jag tar en tupplur på soffan, näää... Ring närsomhelst, jag är alltid pigg och vaken!
Ett undantag kan jag göra dock. Det är när folk ringer i fyllan halv sex på morgonen. Då får man låtsas som om man är halvdöd för att undvika ett långdraget telefonsamtal, eller i värsta fall: "E-e-ddu vaken?! Jag kåmr diit!"
Imorse var det dock tur att jag spelade pigg och glad, för samtalet var från Företagsbyrån angående mina outbetalda semesterdagar. Men vad hon sa har jag inte riktigt koll på...

Ikväll ska jag åka och träna för första gången sen slutet av maj. Det ska bli otroligt skönt att komma igång igen och vad är inte bättre än att då åka på Patricias Power-Pump-Pass och ge de feta sommarlåren en omgång?! Det har varit dåligt med motion på sistone, men Romeo och jag tog oss en ordentlig promenad igårkväll. Vi drog till Järsö och vandrade i skogen, lät Seidi bada och kollade på Andersudde. Maffigt ställe han har, Wiklöf. En nätt liten "sommarstuga" på sisådär 200 kvadrat, en praktiskt tennisplan nedsprängd i berget, ett tjusigt litet falurött båthus antagligen innehållande en eka, snipa eller nåt liknande. Men jag är inte avundsjuk! Jag spelar ju inte ens tennis!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback