Full rulle.

Jag har hunnit med mycket idag!

Var uppe i ottan med älsklingen och vi satt tillsammans och "bläddrade i morgonbladet" över frukostbordet. Sen drog jag till det forna hemmet, Askuddsvägen, för att göra klart kompletteringarna till examensarbetet. Fixade det i ett kick och slirade iväg på dåliga vinterdäck till Rby för att hinna med lite jullunch. Men jag fick inte i mig mer än en skinkbit och ett par köttbullar, något sitter i magen och nej, det är ingen bejbis. Efteråt printade jag ut arbetet, slirade tillbaks till stan, såg en gubbe krocka i stenpelarna utanför Posten, gick in och skickade iväg arbetet till Mittuniversitetet. Puh, andades uuuut och fräste iväg hemåt. Ringde upp rektor på en skola i stan och hörde mig för om arbete. "Sista ansökningsdatum är idag" sa hon, så jag mejlade iväg en kort ansökan och fick lov att komplettera senare.

Ikväll blir det lite glögg hos föreståndare Larsson, men glöggen blir ospetsad för min del. Jag vill ta det lugnt nu, vara med familjen på Doppingvägen, göra fint, pyssla och invänta den fridfulla julen. För fy sablar vad skönt det är, nu är jag klar! Nu är jag en lärare på riktigt!

Det är nu allvaret börjar...

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Asså e du helt klar nu??! GRATTIS LÄÄRARN!
=) Gu va duktig du har varit. Och PUST vad du har rännit på idag. D ha INT jag däremot, riktigt softis har jag varit heeela dagen. Najs. Kramis

Postat av: Linda

Grattis igen =). Jävligt bra gjort!! Låter så mysigt när du säger familjen, mysigt att både du och jag får en =).
Jag har en liten julklapp åt joel, men vi kan ju ta den efter jul också när all stress är över. Tror han på tomten än?

2007-12-22 @ 07:40:17
Postat av: Simon

Det är nu allvaret börjar.... Gunde kunde inte sagt det bättre själv! Grattis igen! ;)

2007-12-22 @ 23:08:04

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback