Mat och mat.

Dags igen att återvända till Härnösand - imorgon alltså.

Men nu är njuter jag av söndagkvällen och sitter nyduschad och pillar bort skorpor ur näsan från såret jag haft där i hundra år. Det vill inte helna, men det kanske är för att jag inte slutar pilla.
Vi har ätit så jävla god mat idag, så jag känner mig stinn och mätt för en gångs skull.
Till lunch blev det sallad med massor av tillbehör. Det var kyckling, bacon, majs, soltorkade tomater, oliver, fetaost, gurka, tomat och guacemole + lite annat smått och gott.
Några timmar senare var det dags att fylla den vrålande buken på med rotsaker i ugn (palsternacka, morot, potatis och kålrot), entrecote och pepparrotssås. Asså, herregud vad gott! Till efterrätt lagade vi chokladmousse och grädde till det såklart.
Nu står man sig väl ett tag igen. Typ en timme. Undrar om jag har världens snabbaste ämnesomsättning, för jag känner ingen som är så hungrig som jag.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

oh yeah! I hävv ö såår in maj snook tu ju nåu, since 1989 ungefär. Vill not helna. Låter himla god den där maten, nästan så d dregglas. För vår kyl e TOM!

Postat av: Jenny

Öu, jess aj nåu abaåt jår sår. Ännd aj nåu dätt ju hävv asiga ännd bäd smelling uajt stuff dätt kåmms aot åvv jår maoth!

2007-12-17 @ 10:52:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback