Alltså.

Rebussvar: Sjumilakliv (Martin Stenmarck)
Förnamn: Carl. Med C.

Nu blir jag lite orolig med tanke på att Carl själv läser bloggen. Undrar vad han tycker om att han är såhär på tapeten? Jag måste höra mig för innan jag går vidare med fler rebusar.
Gonatt.

Kommentarer:
Postat av: Gun Nyholm

Jag är för dum...vad har Martin Stenmark mad det har att göra? Heter Mr Lång Carl????

2007-02-06 @ 02:33:01
Postat av: Jonathan

Gun, du är inte dum, det är snarare så att Jenny missupfattat det här med rebusar. En rebus ska ju leda fram till svaret eller hur?

Om denne Carl inte på något sätt har någonting att göra med Martin Stenmarck (vilket iofs skulle vara helt omöjligt att veta om man inte känner Carl) så leder ju denna rebus snarare till förvirring.

Men jag tolkar det så här:

Om man klarar rebusen (vilken är helt frånskild från det slutgiltiga svaret) så får man det riktiga namnet på pseudonymen "Mr. Lång".

Nu Gun kan du börja söka i Ålands telefonkatalog eller dylika tjänster på nätet för att hitta det fullständiga namnet, undrar hur många Carl med "C" som finns på Åland...

Lycka till!!!

2007-02-06 @ 07:20:27
Postat av: Mor

Då var ju min tolkning av rebusen mycket bättre! Jag kom direkt fram till namnet Karl (Carl) genom Learning to live med Karl Martindahl. Vad är det för fel på den tolkningen? Huvudsaken är väl att man kommer fram till svaret!!

2007-02-06 @ 09:06:18
Postat av: Jenny

Men svaret på rebusen var ju inte Karl! Svaret var Sjumilakliv. Om du kunde det rätta svaret hade JAG berättat att han hette Carl.

2007-02-06 @ 09:39:47

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback