Romantisk afton.

Igår tog Calle mig vid näven och vi promenerade ner till Indigo för att avnjuta middag på tu man hand. Vi hade tidigare utbytt presenter och hade tänkt på samma sak, tydligen. Massage. Calle hade väl insett att han själv inte kan råda bot på mina stela axlar och knotiga rygg, utan överlät detta till experter. Jag utlovade dock en personlig massagestund utförd av... ta daa... mig själv, och bifogade en hjärtformad chokladklubba i paketet som han ska smaska på under tiden.
På Indigo var det utmärkt service och jag kände mig tafatt och bortkommen till en början. Jag är liksom inte van vid att äta på fin restaurang. Tur att Calle kan det där med vett och etikett och vet vilket vin som passar till maten. Han spillde inte ens på duken och använde knappt servetten. Själv fick jag kämpa för att kunna äta med gaffeln i vänster hand.
Maten var supergod och efteråt tog vi en (okej, två) drink(ar) uppe i baren innan vi gick hem. Kvällens mysfaktor var hög och jag var smått berusad på både det ena och det andra ;)

Imorse hasade jag mest runt i mjukisbyxor och fluff-tossor, drack te, såg på Nyhetsmorgon och njöt av livet i största allmänhet, innan jag åkte hem, rastade Seidi och drog iväg på lunch med Carola. I eftermiddag ska jag träna (fast det känns som om nacken ska lossna från sina fästen) och sen förhoppningsvis få tanka Calle resten av kvällen.

Fan vad jag har det bra.


Kommentarer:
Postat av: Linda

Det känns som de flesta i min omgivning har sånt jäkla flyt i sitt liv just nu och jag är så glad för att det går bra för dig, för mig, för mamma och alla andra vänner! Vi har allt underbara liv även om vi fått tagit smällar på vägen, men det hör till tror jag! Man måste ta smällar för att växa =) Nu är vi redo! Tror du inte?

Postat av: Gun Nyholm

Den där Calle verkar vara en hyvens prick! Själv såg jag inte en endast liten present på hela dagen. En mager veg middag med förmaning om att jag börjar bli tjock, det fick jag. Men OK, jag missa hela hjärtedagen jag med....

2007-02-15 @ 18:55:45
Postat av: Mor

Jag fick ett stort fång gula rosor och mysig vickning på kvällen. En riktig överraskning! Man ska se till att man skaffar sig karlar som är lite romantiska...

2007-02-16 @ 18:03:29
Postat av: Linda

britt.. vad är vickning? låter inte så romantiskt i mina öron, men jag vet ju inte vad är heller så! Jag o min söta struntar helt i alla hjärtans dag o uppskattar varandra på helt vanliga dagar istället! Mycket bättre tycker jag =)

2007-02-16 @ 19:34:27
URL: http://sumairus.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback