Nattblogg.

Det är mysigt att sitta uppe såhär sent och glo på gamla repriser av Fear Factor på trean med en god Koff i näven. Jag har lyckats skicka hem alla Enjopartygäster och lagt den överenergiske lilla duracellkaninen i "pruttarlådan" (sängen). Städpartyt gick bra och den snälla "Enjotanten" gick sent om sider nöjd hem med storkovan, efter att samtliga gäster beställt mer eller mindre nödvändiga dukar och trasor för hutlösa priser. Man kan inte annat säga än att hon är duktig på det hon gör. Och jag fick ju min "värdinnegåva", den eminenta golvduk fukttork, plus att jag vann en allstädsduk på enjolotteriet.
Härriguuu... jag låter som en kärring. Nåja, jag gillar ju att ha rent omkring mig.. ehrmm...

Har varit på Packningen idag och vikt ca en miljon fakturor som ska klistras på Well Nutritionkartonger. Vi roar oss genom att läsa alla fula finn-namn på fakturorna medan vi fuktar fingrarna på blöta pappershanddukar instoppade i kaffemuggar, viker A4 arken två gånger, sätter dem i plastfickor och klistrar på kartongerna, hivar över dom till Anders som kontrollräknar dem och gör high five när vi fått korrekt antal.
Jag måste fråga Anders vad vi egentligen får för lön för vårt monotona arbete och han ler lurigt och säger:
"4 euro i timmen". Ehhh... tänkte jag. Inte så bra, men vafan. Jag kunde nästan stå där gratis bara för att ha nåt att göra på dagarna... ja, när jag inte vrålpluggar dårå. Så jag sa till Anders:
"Ja, man får väl va glad för det lilla. Det är ju vi som inte duger till nåt annat som får stå här och vika kartonger med våra krokiga fingrar."
Anders skrattade och sa att det där med lönen var ett skämt och att vi får typ det dubbla. Vilket är bra ju. Men jag gjorde klart för honom att jag inte vill sommarjobba som kartong- och fakturavikare, utan gärna istället står på Robert´s med mitt serviceminded leende och min kvicka espressoarm. Och som den goda människan han är säger han att han gärna vill se mig där i sommar!

natti

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback