Nörd?

Ibland har jag lite väl förutfattade meningar om saker och ting, t ex science fiction filmer. Jag har intalat mig själv att jag avskyr sånt och trött skakat på huvudet och fnyst åt de som berättar hur bra Star Wars filmerna är.
"Paller, sånt där tittar int ja på ialla fall. Bah, Star Wars."
Igår fann jag mig själv sittandes i Mr Långs soffa, iförd sju nummer för stora mjukisbrallor och en Carlsberg i handen, med blicken fäst vid dumburken. Emellanåt ryckte jag ivrigt Mr Lång i ärmen och pekade och ropade: "Där! Han där... visst är det Jabba the Hut?!"
Nick från Lången.
"Obi-Wan, säger dom" fortsatte jag, "månne han heter Kenobi i efternamn?"
Visst.
Stolt över min otroliga SW-kunskap och nyvunna intresse log jag och funderade högt att "man kanske borde se de andra episoderna också...".
"Jag har boxen" sa Lång. Misstänker att det blir ett Star Wars marathon snart. Följt av Sagan om Ringen trilogin. Den måste man ju se!

Men nu har jag inte tid med det riktigt. Igår inhandlade jag ett 1000 bitars pussel, som det är svårt att slita sig ifrån. Det är väldigt mycket himmel- och havbitar som ser precis likadana ut. Men det är pyssligt och kul! Star Wars och pussel... nä, jag är inte nördig.

Se! Nu var jag fördomsfull igen!

Jag är hemsk.

Usch.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback