Dåligt med spänst.

Jag hade inga som helst problem med bikiniunderdelen idag när vi stekte oss i solen på Nabben. Värre var det med överdelen. Två år gammal bikini har tydligen ingen som helst spänst kvar, varken i nackbanden eller tyget i trekanten som ska dölja brösten.
"Kom Mamma, vi springer ner till vattnet!" skrek Joel lyckligt när han, utan att följa mina ombytesinstruktioner, bytt om till simbrallor och slitit tag i min näve.
"Okej..." sa jag besvärat och rättade till bikinin innan jag försiktigt struttade iväg med ett vakande öga på Joel och ett på pattarna. Det skumpade oroväckande mycket och jag placerade en stödjande hand lätt över bröstet, sådär som fina damer gör i filmer när de blir förskräckta.

Det var lika bra att doppa sig så fort som möjligt, för att slippa tänka på eventuellt pattfladder. Nabben bjöd på pissljummet idag och det var riktigt skönt. Det enda jag oroade mig för var sträckan från vattenbrynet över sanden till filten på gräset.
Joel frös och nu var det bråttom upp till den värmande handduken. Jahapp, dags att springa igen, alltså. Fina-damen-handen över bröstet och en hand i Joels. Väl framme på filten andades jag ut och satt avslappnat och konverserade med Joels kompis pappa, som huserade på filten bredvid vår.
Efter ett tag tyckte jag han fokuserade blicken väl mycket på mitt bröstparti och när jag tittade ner såg jag till min fasa att jag, vulgär som jag är, satt och blottade halva vänsterbröstet för karln! Som tur är jag bra på att hålla masken, så jag skrattade till lite och skyllde på dålig spänst i såväl bikini som pattar. Och när jag likväl visat vad jag har inanför blusen, kunde jag ogenerat slita av mig den jobbiga överdelen och byta om till uppkavlat linne.

Kommentarer:
Postat av: Maggan

Du har ju snygga tuttar ju!
Visa upp dom du!!

Postat av: Jenny

Snygga kanske, men för långt ner.

2007-07-04 @ 06:51:46
Postat av: Tessa

HAH HAH HAAAA, JAG DÖÖÖÖÖÖR. Måst du skriva så bra å då!
Själv springer jag sällan på stranden, speciellt inte i år då pattarna väger 5 kg styck, och lydigt följer tyngdlagen.

2007-07-04 @ 10:17:49
Postat av: Camilla

Garv på er!
lydde tessa o gick in på din sida...
la ej märke till din fina dam hand igår, allt såg helt normalt ut....=)
gissa hur en bättre mjölkkos tissar ser ut som har producerat ca 300 l...snacka häng sen ?
slå den om ni kan =o)

2007-07-04 @ 12:56:46
Postat av: Tessa

GARV. Mjölkko, jag blir slut på alla roliga!

2007-07-04 @ 19:51:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback