Håhå, jaja.

KAOS på Robert´s!
Fast ändå ordning i kaoset - jag var ju där! :)
Idag jobbar jag dubbelpass och är nu hemma på paus innan jag ska återvända till cafeét kl 20. Ont som fan i ryggen fick jag ju, efter att jag svängde runt med 12 glasslådor a´ fem liter och sen lyfte in fem fulla backar mjölk i en redan fullproppad kyl.
Det är l i t e mer slitsamt än det bekväma tempot på Dillen... där man t o m kan ta 45 minuters lunch!
Inte ett jota, inte ens en av de goda chokladpralinerna vi bjuder på framme vid disken, hann jag sätta i mig mellan 8 och 15. Och knappt var jag hungrig när jag kom hem, bara öm i fötter och rygg.
Men tänk att det kan vara så förbaskat roligt ändå!

Igår socialiserade vi oss lite med Linda och Stefan. Vi tog med oss kubbspelet och några öl och gick till nån gräsplätt i solen bredvid Lilla Holmen och hivade runt de där jäla träpinnarna - jag och Romeo mot Linda och Stefan. Stefan påstod att påfåglarna som skränade från LH-hållet ropade "bra, bra"... eller var det "hurra, hurra"? Nåja, vi var överens om att de var bättre än måsjävlarna som skrattar retsamt åt en när vi spelar på LIndas gräsplätt.
Innan vi började spela putade jag ut arslet och bad Romeo påta lite med pinnen där i rövtrakten.
"Så, nu har vi det där obligatoriska rövpeteriet överstökat, så behöver du inte skoja och roa dig med det under spelets gång" sa jag. Då måste han snabbt sätta en pinne mellan sina egna ben och jucka och vifta lite med "träsnoppen" bara för att ha det avklarat också.

Nu ska jag smörja in mina fnösiga händer med lotion, slänga mig på slafen en kvart och sen trampa iväg mot Doppingvägen och ge Romeo två grattiskramar. Grattis till båtköpet och grattis till semestern.

Lejter!

Kommentarer:
Postat av: Linda

Båtköp och semester.. det var inte illa! Vi kommer gärna ut o åker nån kväll, så ni vet :P

2007-07-20 @ 15:13:24
Postat av: Mor

Jaha, vad är det för båt, då? Kanske vi får de er här i vår vik snart?

2007-07-20 @ 21:19:55
Postat av: Tessa

Haha, 1+1 är TVÅ! Gullisar där!
Hmm, Robert´s. Där var jag å en sväng idag och plocka in lite disk och pressade apelsinjuice färdigt när kön int va så kort. Faktiskt rätt kul att svänga in där ibland i kaoset. Det borde finnas en sån där vagn som man kan ställa brickorna med disk i. Annars så måsta ja ju jobba över ½ timme på Dillen. "Jag ska bara"-syndromet. Nu e ja ledig ti torsda!!! Men du vet, jag är nog där på måndag, för SCHLEICH djuren är på kommande
=)

2007-07-20 @ 23:06:06

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback