Lill-Måns.

Det var en kolugn "småstjärna" som ställde sig på Rockoffscenen i förmiddags. Han hade tjatat och varit ivrig sedan tidigt på morgonen och jag var minst lika glad då han äntligen fick äntra scenen och dra sitt Cara Mia-nummer. Fast nervöst var det!

Koreografin satt bra, skynket som han kastade av sig i början av låten trasslade inte ihop sig, han snubblade inte i några microfonsladdar och han mindes alla moves som vi övat in. Publiktycke hade han också, alla klappade i takt och han fick många applåder efter framträdandet. Man var mäkta stolt över sin duktiga kille!
Bara tre barn var med i småstjärnorna i år och som "pris" fick alla en biobiljett och ett diplom. Sen kastade ju mormor, farmor och morfar pengar åt honom efteråt. Det blir bra att spara till Sverigetrippen om en dryg vecka.

Annars är stämningen lätt spänd mellan mor och son just nu. Joel vet verkligen hur man gnider på morsans nerver och han verkar njuta av att retas, munhuggas och få en att gå i bitar av irritation. Tur att jag kan stänga in mig och räkna till hundratusen i fred, medan Romeo leder in Joel på andra tankar.

Markoolio blev det igår också, men vi stod bara utanför och kikade över stängslet. Joel hade bra utsikt högst upp på en gungställning i närheten och njöt av musiken och eldshowen som Markoolio bjöd på. Sen köpte han ett godissnöre för 1-euron han tjänat på att dammsuga golvet hemma.

Ikväll är det myskväll med en trött stjärna.


Kommentarer:
Postat av: Tessa

-Mamma du ska sjunga den där låten som Joel sjöng på torget.
-Nämmen jag kan int.
-Men försök.
-Come closer Caracaramia, caracaramia....
-Jaa, braaa du kan ju!

2007-07-28 @ 22:48:45

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback