Ett gott skratt...

Tiden flyger när man är på jobb.

En pall varor idag som man ska packa upp, scanna in, prismärka och hitta plats för i de redan smetfulla hyllorna. Sen hör man en gäll röst bakom kassan som ropar nåt korkat, man tittar upp och ser en asful min: halvslutna ögon, underskjuten haka, uppdragna mungipor och vippande underläpp - Tessa. Ibland väser hon bara fram något läte som kvävs i strupen och hade jag inte sett bildbevis hade jag aldrig trott på att hon vunnit Miss Åland för 10 år sen. Skämt åsido, hon är snygg till vardags, men sjukt bra på att göra sig ful, till min stora lycka!

Jag kan ge igen, såklart. Dagens skrattattack gick av stapeln när jag irriterade mig över att söta, ettåriga barn genast blir "fulare" när de pratar bebispråk på finska. Min imitation av den ettåriga finnungen fick ansiktet att bli rött och tårarna att spruta av garv.

Snart ska jag få sällis ;)



Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahaha, fy satan för dig. Fattar du att jag gått och småflinat heeela kvällen åt dig o "Emi ajaa". Och du kan själv få dig att se fulare ut en än mongo-babian med din käk-utskjutning och uppböjda mungipor. Folk måst ju tro att vi har nå fel i huvve som vi håller på.

2007-06-26 @ 20:32:16

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback