En vanlig dag.

Det verkar vara mycket strul på den här sidan nuförtiden. Har läst att andra hängivna bloggare irriterat sig på icke fungerande blogginloggningar. Själv vägrade jag bli insläppt i min egen blogg p.g.a "fel" lösenord. Knappast. Jag använder samma lösenord till allt jag behöver lösenord. Det är enklast så. Annars måste man ju ha hundrasjuttio olika och hur ska man komma ihåg just vilket lösenord som var till vilken grej?
TIll slut fick jag ett tillfälligt lösenord från webblogg.se, loggade in och "bytte" lösenord till mitt gamla vanliga. Ordningen återställd.

Joel har varit hemma idag, han hostade "yhy-yhy" imorse och hade "sååå ont i halsen". Ögonen var på halvstång och armarna hängde rakt ner. Jag misstänkte att han drog mig vid näsan rejält, men sa ändå: "Okej, okej, du får bli hemma." Mitt i allt piggnade han i men intog för syns skull soffläge framför tv:n tillsammans med Seidi. En stund senare frågade han om vi kunde åka och skrinna, men bet sig hastigt i läppen när han fick se min min som sa: "Hördududu, akta dig för vad du frågar!"

Medan Joel barnvaktats av dvd:n hela dagen har jag suttit djupt försjunken mina böcker och med hålögd blick läst om hundrafemtisex olika definitioner av genus, klass, etnicitet, kultur, socialisation m.m.m. Det konstiga är att ju mer man läser, desto luddigare blir begreppen. Mitt i allt kommer man på att alltihop betyder exakt samma sak, eller är åtminstone beroende av varandra för att kunna förekomma.
Konstigt.

Kommentarer:
Postat av: Maggan

...vet precis vad du menar, men blir vi bättre lärare när vi lärt oss alla dessa "fina" begrepp?? Idag tog jag i alla fall ledigt från böcker och "klippte till " på salongen hela dagen. Skönt!! Och bra för plånboken:))

Postat av: Jenny

Jag borde satsat på frisöryrket jag med, folk verkar alltid vilja bli klippta! Massör kunde också vara ett alternativ, det är sånt folk jublar över. Det jag menar är att jag önskar att jag hade nåt jag kunde göra på sidan om, just för att vara snäll mot plånboken (förutom att stå på Pectus Pack, dit jag ska imorrn...)

2007-03-08 @ 09:21:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback