Ensam och pank.

En solig, men rätt trist lördagseftermiddag. Det enda planerade för kvällen är att skjutsa mor med väninnor till Arken. Carro ser ut som en sandlåda inuti och de festklädda damerna vill nog inte leka med hink och spade just då, så det är bara för mig att dra fram dammsugarn. Dessutom borde stackars skitiga Carro få sig en tvätt på utsidan också. I slutet av månaden ska hon besiktas, och jag måste hotta upp henne lite tills dess. Sen drar man själv på sig stora charmen och i ljuset av mitt bländande leende hoppas jag att besiktningsgubbarna ska skriva OK på Carros papper.

Jag blev andrahandsbjuden på en födelsedagsfest, men av princip undviker jag sådana fester av den enkla anledningen att man egentligen inte är bjuden. Man kommer där, hälsar och nickar ursäktande ("Förlåt för att jag kommer fast jag inte är bjuden, hoppas jag inte blir till besvär:") med sin Sparhallenkass i handen, slår sig ner med en öl bland mer eller mindre okända gäster som alla känner födelsedagsbarnet, och känner sig påträngande.

Nääeee....

Fredrika hade det motsatta problemet. Hon hade blitt bjuden på två fester och visste inte vilken hon skulle gå på. Jag föreslog att hon skulle följa med mig och kolla på Babel på Bio Savoy istället, men hon var tveksam.
Nåja, en kväll i ensamhet verkar inte så tokig ändå. Det har varit dåligt med egentid de senaste veckorna och man kanske skulle må bra av en paus från folk.

Inga pengar har jag heller, ännu ett skäl till att hålla sig hemma ikväll. Jag trodde dock att en hel del stålars skulle trilla in på kontot igår. Men icke. Jag fick lyfta från studielånet - igen - bara för att betala andra påminnelsen på alla räkningar som ligger på hög och "vips" var det tomt på kontot igen. Ny vårjacka (ungefär som om jag hade en gammal, det har jag inte, jag har ingen vårjacka alls), nya skor och lite uppfräschning i garderoben kan jag glömma.

Tur att jag inte har råd att gå ut, för vad fan skulle jag ha på mig?!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Åh, jag som njuuuter av lugn och ro nu. Det är så jävla skönt att bara va hemma. Och e du faktiskt ensam? Vart ska grannen då? =)

2007-03-31 @ 15:30:15
Postat av: Tessa

Åh, jag som njuuuter av lugn och ro nu. Det är så jävla skönt att bara va hemma. Och e du faktiskt ensam? Vart ska grannen då? =)

2007-03-31 @ 15:30:15
Postat av: Jenny

Din granne? Han ska på PIA (Park Indigo Arken). Min granne vet jag inte, hon är pensionär... hon stannar nog hemma ikväll.

2007-03-31 @ 17:38:00

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback