Åva-Micke.

Ålandstidningen kan verkligen gräva fram de mest häpnadsväckande nyheter.
Chocken har knappt lagt sig än, efter att jag läste att Persbrant har rötter från Åva i Brändö! Helt fantastiskt. Alltså, Persbrant själv har inte bott på Åva. Inte hans föräldrar heller. Det var hans morfar som var bördig därifrån... men ändå! Denna nyhet är så otrolig att man varit och plåtat morfaderns barndomshus, eller... en förfallen hög med stock och tegel, kan man kanske kalla det. Men ändå! Där har Persbrants moffa bott!
Det var faktiskt meningen att Micke själv skulle kommit och besökt Åva tillsammans med sin mor, men han fick tyvärr förhinder. Ja, han är väl upptagen av sig...
Man har t o m lyckats hitta en avlägsen släkting till Persbrant, Åva-Erik. Han har inte själv träffat Micke, han måste ha lämnat återbud till släktträffen på Åva ungdomslokal, men nog sett honom på teve i den däringa polisserien och Mickes mamma har han sett i Allers!
Som sagt.
Det är fantastiskt!

Kommentarer:
Postat av: Jessimon

Haha! TAMMETUSAN, Åland är tydligen en världsmetropol! Gräver man jävligt långt bak i tiden så är jag släkt med en rysk tsar, borde inte jag sitta med i Landskapsstyrelsen då? Med prinsesskrona på huvudet! =)

2007-05-06 @ 11:05:05
Postat av: Tessas Kussa sandy

Persbrandt har varit min idol och "runkobjekt" sen fjortis ålder. Fick samma otroooliga chock över denna information.. kunde inte ens tro det var sant att denna gud har gått på samma jord som jag och simmat i samma brändövikar. Detta ska jag fira ikväll med att titta på en Beck-repris och ta mej en Whiskey och drömma mig bort i gunvald-land...zzzzzzzzz...åååå....micke!!!

2007-05-06 @ 17:06:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback