Sthlmshelg.

Så var man hemma igen och det känns riktigt skönt!
Det blev en vild helg och härlig helg i Stockholm. Hann med pyttelite shopping på lördagsförmiddagen (en gulblommig somrig skjorta), fikade med Martin och spelade biljard med Linda och Stefan.
På kvällen var vi hos Stefan, fick mat, drack öl och sjöng norsk kareoke. Det var inte det lättaste, då vi knappt kände igen någon av låtarna.
Alla hade olika stilar på framträdandena.

Linda försökte få oss att höra vilken låt hon hade i hörlurarna genom att först avvakta, känna in takten och sedan börja sjunga "bom, bom". Hon lät som en bastuba ungefär.
Stefan gav sig in i låten direkt och sjöng med på samtidigt som han gestaltade instrumenten genom att låta "squiii, squiii" i gitarrsolona.
Joniie satt med händerna i ett krampaktigt grepp om lurarna och var suvve på hip-hoplåtarna.
Själv arbetade jag lika mycket med kroppen som med rösten och lirade både luftgitarr och lufttrummor.

VId tolvtiden bar det av till Snaps, som ligger på Medborgarplatsen. Där var det fullt ös och vi intog genast dansgolvet. Man är lite bortskämd hemifrån med att lämna såväl väska som öl på sidan av dansgolvet för att kunna släppa loss ordentligt. Det ville vi inte göra där, så det var bara att svepa ölen och dansa runt väskan på golvet. När man blev törstig beställde man en ny öl som man svepte i baren för att sedan återinta platsen på golvet.
Vi var INTE nyktra när vi åkte hem och jag mådde INTE bra idag. Fy fan, jag visste inte hur jag skulle lyckas ta mig hem och när jag stod och väntade på tunnelbanan mot KTH tänkte jag att det vore väldigt skonsamt att kasta sig framför tåget. Jag tog dock mitt förnuft till fånga och efter att jag slaggat hela bussresan till Grisslehamn och ätit spagetti och köttsås i cafeterian på M/S Eckerö, kändes det riktigt bra.
Under båtfärden såg vi finalen i hockey VM. Jag har inte sett på tv på flera dagar, så jag hade ingen aning om att finnarna var i final. Matchen slutade dock 4-2 till Canada, men det gjorde ingen för jisses vad snygga spelarr de har i laget! Fast, skulle Ville Peltonen ha två framtänder som alla andra, skulle han vara helt okej han med.

Kanske man skulle börja lira hockey... Nåja, Joel börjar spela igen i september, då ska jag hänga på Islandia och spendera mkt tid i omklädningsrummen och erbjuda min hjälp när grabbarnas suspensoarer tvinnat sig i resåren på baksidan.

Nu är det läggdags, imorrn ska jag jobba på Robert´s.
Naiiit.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback