Uppdate.

Det snackas om det globala uppvärmningen, växthuseffekten, att polerna smälter och isbjörnar svettas.
Jag har då inte märkt ett skvatt av den där uppvärmningen, för här på Åland är det kallt som fan och blåser utav helvete!

Sitter här och försöker bidra med något till en rapport som min studiegrupp håller på med. Vi är sju pers som ska försöka komma överens om vad som är relevant att ha med, hur man borde formulera sig och hur en tabell egentligen ska utformas. Men hur lätt är det när en person helt frångått gruppens gemensamma utgångspunkter och gjort på sitt eget sätt?! Och när resten av oss försöker, på ett milt och vänligt sätt, förklara att alla andra har gjort som vi kom överens om och därför bör vi skriva att det var så vi gick tillväga, nä då skriver han basta cosi (kanske det betyder därmed basta på nåt utländskt språk) och tycker inte det är nåt att diskutera. Vi ska rätta oss efter honomm, tydligen.
Jag avskyr gruppuppgifter!!!!!'

Som ni kanske förstått är inte jag och Lång längre ett par. Vi klev ner ett steg till "vi kan väl vá vänner?". När den frasen uttalades var det menat på allvar och inte som ett sätt att "smita" ur relationen. Så ja, vi har hörts och setts litegrann och vi talades vid i telefon häromdagen.
"Hur är det?" frågade Lång, varav jag svarade:
"Trött. Irriterad. Som vanligt, med andra ord."
Det måste vara nåt som "går" här i vår lilla boning, för jag har ett barn som är i samma sinnesstämning. Vi går här och muttrar och surar och fräser åt varann.
Inte kul.

Nåja, nästa vecka ska jag andas lite Härnösandsluft och sen stanna i Stockholm över helgen och andas avgaser, samtidigt som jag ska sniffa lite på Linda, Stefan och Jonathan. Martin också, för den delen, som jag har bokat in fika/öl med.

Jahajja... bara att återgå till kampen om makten i studiegruppen. Handär "Basta cosi" kommer inte att vilja ens se åt mitt håll när vi har träff i Härnösand!

Kommentarer:
Postat av: Maggan

Jag ska minsann hjälpa dig när det gäller den där "basta cosi"...Ta fram värsta-blicken o se farlig ut!

2007-05-05 @ 15:11:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback