Helg.

I helgen har jag inte gjort något av vikt alls. Jo, jag har försökt öka min kroppsvikt genom att äta hurmycketsomhelst. Jag deppade ihop lite på fredagen och var beredd att ge upp arbetet jag slitit med så mycket i flera veckor. Jag insåg liksom att det är en omöjlighet att bli klar i tid. Jag lade det åt sidan och har inte rört det på två dar nu. Idag ska jag ta upp det igen och fundera på om jag måste spara min examination till februari -08.

På lördagen åkte vi först runt i slasket till olika tapetfirmor. Det är hallen som är på tapeten, hahah hahaa! Nåväl, mycket tapeter finns det. Alldeles för mycket! Vi bläddrade i hundra olika böcker, rullade upp olika prover, åkte från det ena stället till det andra och till sist började allt spåra ur. Inne på Ålands färg och tapet brast det totalt när Henrik slog upp en sida med en tapet som, enligt honom, liknade fittor.
"Kolla! Kanske vi ska ha fittor på väggarna!"
Vi garvade i sisådär en kvart innan en i personalen sa till oss att de tänkte gå hem för dagen. Då gjorde vi det med.

Senare på kvällen var vi bjudna till LInda och Stefan. De hade lagat god mat och även bastu utlovades. Men först skulle vi testa nerverna genom att spela Risk. För er som inte vet hur det går till så drar jag kort reglerna:
Spelplanen ser ut som en värdlskarta och man ska ockupera olika länder. Man har olikfärgade gubbar som är ens armeér, och så ska man försöka kriga bort de andras armeér genom att slå högst med tärningen. Typ. Jag tror vi spelade i fem timmar. Klockan var till slut kvart i ett när Linda äntligen lyckades vinna spelet. Då var vi trötta och slitna och hade inte ens varit i bastun ännu, så vi sket i det och for hem.

Och igår då... vi sov länge, gick till Enbergs på Tallvägen och körde sötvatten genom motorn på båten och täckte över den med en presenning. Det tog typ två timmar och jag var som en isbit när vi kom hem. Då drog Henrik iväg för att repa med bandet (spelning på Bastun på lördag!) och jag gjorde så lite som möjligt.
På kvällen var det farsdagstårta hos Pappa, han hade bakat den själv helt från scratch och den var god!

Sen tog vi vårt pick och pack, dvs. hundra kassar, väskor och mat som vi handlat, och åkte "hem" till Askuddsvägen. Jobbigt det här släpandet. Tur att det snart är över!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Men när ska ni flytta då?! Fan va kul, e så glad för er skull. Vart d inga fittor på väggarna? Asså asgarv va slut ni e.

Postat av: Jenny

Haha, nä... inga fittor. Det är trevligare med ränder :)
Vi flyttar väl i början på nästa år. Kul!

2007-11-13 @ 08:55:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback