Helg.

I helgen har jag belönat min flit och mitt slit med massa sprit. Det är hemskt hur man tänker, egentligen. "Nu har jag varit så duktig, så jag är värd en riktig fylla!" Usch. Likadant kan jag tänka om mat. "Jag är bakfull och sugen på en flottig kebab, men det är jag värd eftersom jag firade min flit med en fylla igår och jag nu behöver jag det för att överleva."
Ialla fall inleddes fyllehelgen med en salongsberusning på fredagskvällen. Jag och den blivande sambon slängde ihop lite pyttipanna som vi sköjde ner med vin. Vi tog en mysig kvällspromenad, kollade på Idol och jammade. Det är så roligt! Han lär mig massa tricks och knep, som t ex hur man tar "fuskackord" eller hårdrocksackord, vi sjunger, spelar och gnabbas om ackordföljder.
På lördagen traskade vi ner till stan och shoppade lite, åkte hem och åt en god pastasallad, vilade, läste och bara latade oss. Sen blev det klippstuga! Jag hade tagit med mig min hårtrimmer för att ge mig på Henriks gyllene man. Hans kalufs må inte vara så lång, men den är desto tjockare. Den är som en tät matta och det var inte lätt att dra trimmern igenom. Det stockade sig, håret samlades vid bettet och maskinen började låta slö och trött. Den höll dock hela vägen och efter typ en timme och många spring till spegeln var det färdigt. Jag var riktigt nöjd med resultatet. Efter det satte jag saxen i min egen man och fixade till luggen, som varit på gränsen mellan kort och lång i flera månader.
Vi svidade till oss och tog cyklarna ner till Indigo, där min snygge och välfriserade karl bjöd på middag. Gott! Vi var inte nöjda efter middagen, utan drog vidare till Dinos och innan vi visste ordet av stod vi på Arkens läckra heltäckningsmatta. Där blev man ju då alltför länge och vi fick t o m till ett litet fylletjafs.

Gårdagen spenderade vi halva dagen i sängen och andra halvan i soffan. En liten avstickare till Draken måste vi ju ta, då hungern blev för svår. Med svidiga ögon höll jag mig sen vaken ända tills Sagan om ringen slutade på teve och imorse sov jag alldeles för länge.

Idag har vi flyttat till Askuddsvägen igen. Det är Joelvecka, hipp hipp hurra!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Låter som en mysig fyllehelg! Längtar nog lite tills jag får smak på en liten fylla igen, men än finns den inte där. Den dyker lixom inte upp. Det närmsta en fylla jag kommit sen Jeff kom är en mellanöl. Hmm...

Postat av: Catta

Tack för senast gumman! Eller vad man nu ska säga... Blev så glad av att se dig igen ju!:)

2007-11-27 @ 15:43:54

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback