Lördagkväll och söndagdag.

Värst vad folk har blitt hälsosamma och ivriga. Normalt brukar det vara fullt i träningslokalerna från och med nyår och sisådär två-tre månader framåt. Då ska julmaten och nyårssupén bort från låren, eller så jobbar man tappert på att uppfylla sitt nyårslöfte. Men som sagt, det brukar bli allt glesare med folk framåt februari-mars, då folk tappat sugen och glidit in i det vanliga vardagslunket, där man prioriterar en öl och en påse chips framför teven än ett fartfyllt spinningpass på fredagskvällen. I år har det varit annorlunda. Folk har varit galna! De har kastat sig över passen så fort de är tillgängliga för bokning. Först till kvarn, och jag blir alltid utan. Man kan inte helt spontant komma på att; nästa vecka ska jag nog träna lite. Nej, det måste man planera en hel vecka före.

Varenda ett pass, förutom ett spinningpass, är fullbokade på Avancia nästa vecka. Slött. Jag byter nog till Träningsverket istället (som jag sagt att jag ska göra hundra gånger), men det är svårt... jag är så hemma på Avancia, det känns tryggt och vant, man känner instruktörerna och kan rutinerna.

Igår spelade Facedrill på Bastun. Vilket drag! Vi började med sittning hos några vänner till Henrik och gick sen ner till puben för att lyssna på The 21st Impact från Uppsala, som spelade före. Tyvärr var bandmedlemmarna lite väl i gasen efter 24 timmars kryssningen hit, och spelningen gick rent utsagt åt helvete. Tur att våra åländska hjältar kom och visade var skåpet skulle stå! Jag var stolt "fru" till den heta basisten, som släppte loss ordentligt på scenen och funderade på att be Carola trycka upp en tischa, som jag vet hon gjort till sina bandmedlemmars respektive, med texten: I´m with the basist.
Fast jag vet inte om basist är basist på engelska.

Efter spelningen gick vi vidare till Dinos och lyssnade på nåt hårdrocksband som var sådär. Vi var hemma vid 03 och imorse mådde jag apruttet! Som vanligt var sviterna efter festkvällen svår och jag fick tömma magsäcken två gånger innan MommoJohan kom hem med Joel och hans söta kusin. Jag hade ju lovat att vara barnvakt till Vingmuttern Elias, vilket inte kändes så kul just då. Men jag piggnade i efter ett tag och vi hade jätteskoj.

Nu har Joel gått till Marcial och Henrik har tagit med sig Elias för att lämna honom till hans mamma, som stått i en monter på Godbymässan hela dagen. Henrik ska dit och plocka ner nå grejor, så då passade det att Elias åkte med.
"Ärik ska köra bilen, faster får inte rum" sa Elias när jag följde med till bilen för att vinka av dem. Han har inte så stor skillnad, han är mest nöjd.

Nu ska jag röja upp efter gänget.
"Det är härligt med barn" log jag och Henrik stelt, när tre stora grabbar och en liten röjde runt på 59 kvadrat. Speciellt härligt när man är bakis...

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahaha "Ärik ska köra bilen..."

Ni e tuffa ni, barnvakt i bakisen, icke fanny alls. Jag är så förvånad, jag är INTE ALLS sugen på varken rötjut eller brunläsk. What´s wrong with meeeE? Fast d e rätt skönt, i en nybliven 2 barnsmorsas liv finns inte rum för nå krappisar. Ont i huvet har jag ändå.

Postat av: Jenny

Vad skönt. Jag funderar på att sluta dricka rött och brunt, för det är så sabla jobbigt att må ruttet som en mjuk, urrunnen och stinkande potatis. Jag får börja dricka Nikolai istället.

2007-11-19 @ 09:31:52
Postat av: Linda

Vi kanske alla är nykterister innan den här resan är slut. Iofs längtar jag efter rödtjut så vi får väl se hur det går m den saken...

2007-11-19 @ 16:16:56
URL: http://sumairus.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback