(none)

Sista intervjun går av stapeln idag. Skönt!
Jag funderade på en grej när jag fick det positiva beskedet om hemtentan. Eftersom jag trodde att jag visste att jag skulle få göra om den, blev jag nästan förnärmad först när jag såg resultatet. Ett G?! DET var jag verkligen inte värd! Min kära och alltid lika uppmuntrande mor sa en gång vid ett annat tillfälle då jag fått bra betyg: "Jah... man har ju hört att de har så låga krav på högskolorna nuförtiden." Jag börjar fundera på om hon inte har rätt. Eller så är det så att jag har för dålig tilltro till mig själv. Kanske kraven är precis lagom, och kanske jag faktiskt kan klara av det som krävs. En liten fundering bara såhär på torsdagseftermiddagen...

Måste ju berätta om fortsättnigen på gårdagen och kampen om Joels rätt att läsa.
Egentligen är det inte mer än att de hade lekt skola hela förmiddagen, Joel och några andra barn. Tänk att de fick göra det och inte blev avbrutna då!

Aja... nu ska jag kolla att min intervjuutrustning är i skick innan det är dags.
Hej.

Kommentarer:
Postat av: Maggan

Ibland så undrar jag hur mycket jobb du egentligen lägger ner på din uppsats?! Hur många intervjuer gör du? Det är ju så svårt att redovisa dom...
Å va det gäller din kapacitet så har du definitivt för liten tilltro till dej själv...
Puss på dej du!!

Postat av: Linda

Håller med! Du är ett sånt därnt smarto som jag är lite avis på. Du kommer ihåg vad du har läst o lär dig faktiskt saker.. Plus att du kan formulera dig på ett jätte fint sätt i text. Tro på dig själv!

2007-11-01 @ 16:05:02
URL: http://sumairus.blogg.se
Postat av: Tessa

Din tilltro är lite låg tror jag med, men det är rätt vanligt. Speciellt när man pluggar som "vuxen", man tror lixom inte att man kan klara det ena och det andra bakom skolbänken, och vipps så är man positivt överraskad med ett bra betyg! Du är inte ensam. Men du ÄR bra. Du kanske inser det först i januari när du sitter med fakta i hand, men bättre sent än aldrig. Jag säger det igen, du ÄR duktig!

2007-11-01 @ 16:28:52
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mor

Va, har jag sagt nåt sånt??!! Ja,kanske.. det är väl lite min uppfattning om det svenska skolväsendet. Men jag har ju hört att Mitthögskolan ska ha högre krav och bättre utbildning än andra skolor. Så dina betyg är helt klart inga lättförtjänta vitsord! Jag håller med de andra kommentatörerna: du ÄR jätteduktig som har klarat en hel utbildnig + barn och djur!! Grattis i förskott (peppar, peppar, ta i trä, du är ju inte färdig ännu...)

2007-11-01 @ 20:52:49
URL: http://britt-hoftled.blogspot.com
Postat av: Jenny

Tack för allt "pepp", hörni!
Maggan, jag har gjort sju intervjuer och jag kan säga att det är betydligt fler än vad jag hade tänkt mig från början. Men, men... jag "lyder" min handledare. Hur jag ska få ihop nåt av dem sen är en annan fråga. Men vet ni, det fixar jag! Jag tror på mig själv! :)

2007-11-02 @ 10:26:53
Postat av: Monica A

Grattis Jenny till hemtentan. Bara att tacka och ta emot. Du är duktig!!

kram Monica i Östersund.

2007-11-04 @ 14:09:10

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback