Skola och Enjo.

Jag sitter med papper och böcker ovanför huvudet, jag har sammanställt mina observationer och bokat in tid till intervjuer. Jag har lånat bandinspelare från Läromedelscentralen och fick t o m en kassett därifrån. Dock bara en 90 minuters, lär behövas fler, för här ska grillas informanter! Skämt åsido... finns det överhuvudtaget kassetter att köpa nuförtiden?!

Jag lunchade med Carola på Katten. Hon bjöd på en försenad födelsedagslunch. Hon har iofs också fyllt år här i höst, så det blir väl jag som får bjulla nästa gång :) Trevligt var det ialla fall!

Jag är två pers kort till mitt fantastiska Enjoparty på måndag. Någon som kan lura med sig nån mamma, kompis, syster eller varför inte pappa eller bror? Jag fortsätter locka med godsaker, såväl nyttiga som onyttiga. Och för att inte tala om det härligt mjukgörande fotbadet med väldoftande OCH miljövänliga preparat som ni kommer att få sitta och badda fötterna i under tiden. Eller så kanske någon vill göra en beställning, det går bra det med. Börjar bli dags att tänka på julklappar nu, varför inte köpa en trevlig toalettborste eller ett dammsvärd?

Nej, nu har jag inte tid med mer reklam, måste återgå till arbetet.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Räknas Li?
=)
Kan hon förresten komma med? Chrille ska å träna, annars dumpar jag henne vid Rökkas.

Postat av: Jenny

Hon är självklart välkommen!

2007-10-20 @ 13:52:52

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback