Urin och ReVigör.

Urinprovet är lämnat och det gick bra tror jag. Jag spillde ingenting, utan fick i alla de gyllene dropparna i muggen. :)

Idag har jag vickat i Rby, haft ettan-tvåan. Gullungar! Herregud vad jag har klumat och petat på dem idag, man kan inte låta bli. Vissa skulle man sätta tänderna i om man fick!

Jag har ju inte berättat om den trevliga personalfesten som gick av stapeln i fredags heller! Vi åt tacos, drack vin och blåbärsgroggar, spelade Så det kan låta (=SKITKUL, och JAG OCH TONY VANN... såklart :). Sen blev det lite Rappakalja och vips var klockan hundra och dags för hemfärd. Jag träffade min man på Dinos, där han precis gjorde sig redo för att sjunga kareoke. Jag ställde upp som moraliskt stöd, även om Ozzylåten för mig var totalt okänd.

Klockan halv tie på lördagmorgonen svepte jag den sista brustabletten av tre i ReVigör-kuren, trestegsmetoden som ska förhindra svåra dagen-efter-besvär. Men det var hårt att arbeta på Dillen ändå. Efter flera timmars illamående och magont gick jag på toaletten och satte fingrarna i halsen. A-L som jag jobbade med tittade konstigt på mina glansiga och rödsprängda ögon när jag återvände från toabesöket.
"Jag är okej" frustade jag fram. "Nu känns det mycket bättre!"
Sen gick dagen i en rasande fart och jag åkte hem till min prins. Vi hade planerat Dinos igen, men vi orkade inte, utan blev hemma och såg på Brokeback Mountin. Liiiip, säger jag bara!

Idag kommer "Ove" hem. Roligt!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback