Camp Molloy vs. Campus Härnösand

Just nu är livet fyllt av krav och måsten. Igår satt jag och räknade upp saker för Romeo som jag faktiskt hade lust att göra. Man får lust med de allra märkligaste sakerna när man verkligen inte har tillfälle att utföra dem... som om jag hade åkt iväg till nån djungel och lekt Camp Molloy även om jag hade tid och möjlighet. Nä, men just det var jag sugen på igår. Springa runt alldeles svettig och skitig, slira runt i lera och paddla över forsande vatten med en prasslande karta i handen. Sen känna tillfredsställelesen när jag gått i mål och fått äta konservsoppa över öppen eld medan farliga kobror prasslade i busken bredvid tältet. Nu sitter jag istället på campus i Härnösand och ska förbereda mig inför min första handledarträff och enda anledningen till att jag är svettig är att det är satans varmt i den här datasalen.




Kommentarer:
Postat av: Monica Abrahamsson

Hej Jenny!
Lämnar ett fotavtryck hos dig. Roligt med egen blogg. KUl att läsa. Hoppas det nu går bra med ex. arbetet, trevligt att träffa killen oxå denna vecka. Trevlig prick! Ha en skön höst, ses i vinter, v. 50. Kram Monica.

2007-09-26 @ 17:13:02
Postat av: Jenny

Kul att du tittar in Monica! Ja, lycka till ni med, ni såg väldigt proffsiga ut när ni delade ut enkäterna i Sigma häromdagen,det går nog bra!
Ses jo, kramkram.

2007-09-27 @ 10:18:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback