Norrtälje.

Imorgon, mina vänner, bär det av till landet i väster igen. Inte så långt denna gång, bara till Norrtälje där jag ska göra praktik två veckor. Många är de som engagerat sig i de praktiska detaljerna kring boende och hur jag ska hitta till skolan. Johans mor Siv, som bor i Norrtälje, ringde och hörde sig för häromdagen. "När kommer du? Du får gärna bo hos Anna, här är hennes nummer!" Så jag ringde "styvsyrran" Anna. Jag var välkommen. Hon skulle t o m hämta upp mig från bussplan och skjutsa mig till skolan på en gång. Jättesnällt!

Det känns rätt skönt att åka iväg och få lite miljöombyte. Kanske jag skulle passa på att hitta stilen nu också när jag ändå har Anna i närheten... :)

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Skaddu diit? D visste ja int. Kul m miljöombyte ja. Skulle vilja åka bara över dagen, till Norrtälje och BUNKRA från alla dess affärer, inkl. H&M. Barnfri.

Postat av: Maggan

Det låter verkligen spännande att få sticka iväg. Va mycket nytt du ska lära dig och tänk om du går och blir helt ny?? Wow!! Du ser väl till att du kan blogga lite åxå? Ha det så bra på din praktik. Kram på dig!!

2007-09-09 @ 14:46:37
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Jenny

Javisst! Jag har tänkt hinna med en del strosande i butiker när jag ändå är där.
Maggan, helt ny har jag inte tänkt bli. Jag vill bara göra en liten renovering :)
Ha det bra på din praktik med!

2007-09-09 @ 16:09:23
URL: http://jeneli.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback