Veckan som gått.

Kärlek är det enda som blir större ju mer du slösar med den. Klyschigt, men sant.
Kärlekskrank och förväntansfull klev jag iland i Eckerö igår. Susade iväg till mitt hjärta för att hinna säga hej en snabbis innan jag skulle dra iväg med tjejerna på Stand Up.
Åh! Och där låg han på soffan, den bästa jag vet (förutom Joel), rufsig i håret och i bara kalsonger. Varm och mjuk och underbar och helst av allt hade jag krupit ner där och aldrig stigit upp igen.

Men plikten kallade. Jag fick skjuts till Arken och där åt vi god middag och drack gott vin. Vi skrattade åt standuparen (kommer inte ihåg vad han hette) så vi grät.
Klockan 03 fick jag hjälpa en ehm... "trött" karl hem i säng. Men det var rätt skönt att få komma hem i bra tid. 

Imorse sov vi länge och kunde knappt vara en cm ifrån varandra, vi som inte setts på tusen år. Och så kom de där tre orden som skickar stötar till bröstet och fjärilar till magtrakterna när man vet att man själv känner precis likadant. Det här är det bästa jag varit med om på myyycccket länge!

Ja, och praktiken då. Den har väl varit bra. Handledaren är bra, ungarna snälla, personalen trevlig och otroligt välkomnande!
Anna har varit en trevlig värdinna under veckan. Hon har t o m fixat matlåda åt mig! I torsdags drog vi till Täby och gjorde av med tusenlappar. Bråttom hade vi, så vi slet åt oss det som verkade bra och kollade nog inte på en enda prislapp. På H&M vet man ju liksom att det är billigt!

Jag kanske återkommer med fler detaljer, men nu måste jag vila lite... :) Glömde ju ta mina ReVigör, baksmällepillren!!!

Puss och kram!

Kommentarer:
Postat av: Maggan

Åhh Jenny, va underbart att höra att det är sååå bra!! Det är bara så härligt med kärlek, man är halv utan "den"...(bokstavligen).
Ser fram emot att träffa dej/er "om en liten vecka".
Massor av kramar!!

Postat av: Jenny

Javisst är det härligt! Och här har man gått runt och i princip tappat hoppet... men så "pang" slår den till - kärleken.
Vi ser fram emot att träffa dig med såklart!
kramkram

2007-09-16 @ 11:43:18

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback