Inaktiv bloggare.

Jo, det blir ungefär ett inlägg i veckan numer. Jag har ju blivit vuxen, klippt mig och skaffat ett jobb. Och så har man en unge och en hund att sköta, och en katt. Mannen sköter sig själv, men vill ha en kram nu och då. Mat ska lagas, ungar ska duschas och få mammasällis innan det är kvällsmat och natti. Nu är "ungen" hos pappa sin och jag fick som av en händelse syn på en datamaskin som stod i hans rum när jag var där och letade skittvätt.
"Hmm... en datamaskin, vad var det man använde en sån till nu igen?" funderade jag.
Visst ja, jag försöker vara aktiv med en blogg.

Även om jag är mogen och vuxen med barn, sambo och jobb så hindrar det fortfarande inte mig från att bli på fyllan med polarna. Jag passade "som av en händelse" på att åka på en fest i helgen då Joel var i Sverige med Moffa och Helene. Janina fyllde år och planen var sedan att gå vidare till Itech på Mariepark. Som hängiven Arkenbesökare rynkade jag till en början lite på nosen åt förslaget som Linda kom med. Pessimism och fördomar är mina mellannamn, men omväxling förnöjer och med tanke på att det skulle bli hennes premiärutgång sen hon blev mamma så måste jag bara hänga på! Klart man får stå ut med lite blip-blop bara man får dansa med sin bästa Linda! Oj, jädrar var kul det var. Det finns t o m bildbevis på Xits partypics.

Söndagen var lam tills en glädjestrålande Joel kom hem och berättade om allt spännande han varit med om under helgen. Han har verkligen blivit stor och duktig, snäll och rar. Han har lärt sig simma, dyka och orkar läsa flera sidor ur Olas bok. Han var värd en kul helg med dinosaurieskelett, hajgap på Naturhistoriska och "Deep sea" på Cosmonova, samt besök på Fyrishov - för andra gången på några veckor!

Det var allt för idag.
Tune in next week!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Oj vilken händelserik helg Ove haft! Läsa, simma, dyka, ojojoj, snacka om att ha hoppa framåt. Riktigt redo för skolan. Gulle stora pojken.

Skönt o supa, d va int igår för mig.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback