Larvigt.

Kort vecka, sejdan vad skönt! Satt och gjorde undan på skolan till 15.15 och trampade sen hem i det ljumma regnet. Tog ut Seidi på prommis och åkte sen för att hämta Joel. Han hade fångat en larv under dagen som han förvarade i en kastrull med löv ute på dagisgården. Den skulle han ha med sig hem. Jag tycker så synd om alla maskar, larver och skalbaggar som ungarna ska envisas med att stänga in i någon tät glasburk så de kvävs och dör. Eller svälter ihjäl. Eller nåt. Jag lyckades ialla fall övertala honom att släppa larvstackarn fri ("stackars larv... vad skulle du säga om en stor jätte kom och stängde in dig i en burk? vill du inte att den söta larven ska få bli till en vacker fjäril?? vilda djur ska man inte ha i fångenskap!" osv osv osv)

Nu har vi just lagat smarriga kokosbollar med banan (prova, jättegott!) och Joel spelar "Djengs Bond" med Liam.

Kommentarer:
Postat av: Linda

Hur gör man dem med banan?

2008-04-28 @ 19:07:22
Postat av: Jenny

Mosa i en banan i smeten bara!

2008-04-28 @ 19:38:03
Postat av: Tessa

Låter ju mums! Ha int laga negerbollar på år och dar, men nu fick jag lite inspiration.

Precis som jag när det gäller alla djur. När jag var liten metade jag fisk med mask som bete. Nu tycker jag bara synd om dom när dom krampar sig då man sticker kroken i dem. Jag kan inte ens trampa på mördarsniglar!!! Fast jag hatar dom.

Postat av: ann-catherine

Det gjorde Elias här om dagen oxå, fast han skulle ha myror i en burk, men han tvingade grann pojken att plocka dom åt han eftersom dom var så små och elias lyckades inte fånga dom levande dom vart sönder mosade var enda en.

2008-04-28 @ 21:35:10
Postat av: Linda

jag har inget minne av att jag skrivit den kommentaren. skumt :S

2008-06-22 @ 21:21:58

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback