No more alcohol!

Efter idogt sökande efter en vikare fick jag äntligen tag på good ol´ Lisso i torsdags. Hon ska vicka mig måndag-tisdag då jag ska på Trageton-kurs. Arne Trageton är en norsk fabbo som kommit på att man kan lära barn läsa genom att skriva - på dator. Det ska bli skitkul att gå den kursen. Mina kära ettor får klara sig med substitute-teacher ett par dar. Men de kan behöva en paus från mig.

I fredags var vi på middag till Enbergs. Gubben Oki hade lagat stek med rostade grönsaker och det smakade inte illa. Vin till det och så var lördagen förstörd. Jag börjar allvarligt fundera på att sluta dricka! Det krävs så lite, så lite för att jag ska må pest dagen efter. Sen förstör alkoholen så mycket annat. Den gör människor dumma och korkade. Man gör saker man ångrar. Och nog är det väl underligt att man "inte kan ha kul utan sprit". Jag tror jag ska ordna en alkholfri fest för att se om man inte kan ha lika skoj ändå!

Ialla fall... på lördagen var vi till Umbra och åt. Det var väl okej. Sen gick vi hem och somnade framför teven kl 23.

Och idag har vi storstädat, storhandlat (120 euros nota från Kantarellen - för två kassar mat och andra förnödenheter, det är helt sjukt vad dyrt det är att handla!!!) och just nu ligger två Annas bröd i ugnen och gräddas.

Nu kommer min älskade lilla Ove, som ännu inte blitt storebrorsa.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback