Hollywoodfest!

Hollywood festen i fredags på Larssons bodega var en lyckad tillställning. "Hollywoodkändisarna" blev ivrigt fotograferade av en paparazzi när de släntrade uppför röda mattan i ljuset av marchaller och strålkastare. Jack Sparrow och hans Elisabeth (Patrik och Carola) hälsade alla välkomna. Som gäster fanns b la Sonny och Cher, Elizabeth Taylor, Indiana Jones, Robin Hood och Marion, Rocky Balboa och Ace Ventura. Själv var jag Åsnan och Henrik var min Shrek (fast Carola trodde först att jag var en hare med de långa öronen och kunde för sitt liv inte komma på vad det finns för hare med i Shrekfilmen). Vi skålade i champagne, fick snacks och tilltugg, senare tacos och efterrätt. Under kvällen delades också priset ut för bästa manliga/kvinnliga huvudroll och bästa biroll. Bästa manliga huvudroll blev "Jack Sparrow" i sin väldigt naturtrogna utstyrsel. Han hade t o m sparat skägget i två månader för att likna sin hjälte. Bästa kvinnliga gick till Ace Ventura. Inte bara spelade hon en karaktär av det motsatta könet, hon gjorde det med bravur och en fantastisk frisyr. Hon hade också sina djur med sig som en pet detective bör och delade även ut visitkort med texten: "Ace Ventura - to serve and protect your pets." Birollen gick till den duktiga paparazzin.
När alla var lagom runda under fötterna drogs filmduken ner och karaokemaskinen sattes igång. Cher (Sofie) och Åsnan var ett radarpar framför micronfonen och drog av hit efter hit tillsammans. När klockan närmade sig 03 (tror jag) var det dags att ringa Sussi för skjuts hem. I taxin trängdes två Shrek, lady Marion, Robin Hood och en åsna. Längst bak satt Sonny och Ace och i framsätet kucklade Cher med Rocky Balboa. Udda gäng, minst sagt. Men roligt var det!

Tyvärr glömde vi att plåta oss innan vi drog iväg på festen, men jag har för mig att paparazzin hade kameran laddad med sisådär 900 bilder så hoppeligen kan man få nån skickad till sig. Carola nämnde också något om att skicka in bilder till Veckans visit i Ålandstidningen, så håll utkik!


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Asså härriguuu, dom hatar inga o va påhittiga de där Larsons! Impad ut i hårtopparna! Ni verkar haft roligt, nyfiken på bilder förståss! Kramis

Postat av: Linda

fan vad kul det låter =) att ni inte berättade om den på besöket.

2008-02-06 @ 14:21:14

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback