Blääää.

Nä, usch... nu är jag trött och led.

I helgen har jag jobbat ett par timmar på Zko, varit på födelsedagskalas och hållit på i lägenheten på Askuddsvägen. Det är ju en del fix där och jag har bara mig själv att skylla för att jag sätter igång projekt som jag inte slutför, som sedan i sista minuten ska fixas. Nu är det målning vi håller på med, och hyresvärden flåsar mig i nacken: "När kan vi komma och titta?"
Men vasatan! Jag har betalat hyra för hela den här månaden, nog fan ska jag väl få ställa iordning i lugn och ro utan att de ska få panik?! Herregud! Jag vill ha det undan NU. Jävla jag.

Idag har jag varit till Pectus och kollat in jobbet där, knappat in några beställningar och vikit lite well nutrition-lådor. Det är för det här jag utbildat mig i 3½ år... bah.  

Men nu är jag inte sugen på nåt alls, jag vill inte göra nångting, bara gömma mig under täcket. Inte ens sugen på Teneriffa är jag.

Kommentarer:
Postat av: Mor

Nå, ryck upp dig nu! det är bara en tillfällig svacka! Och i morgon ska du ju till skola och jobba. Jag förvarnade barnen att det kommer en riktig nyutbildad vikarie som är jättesträng!

2008-01-07 @ 18:51:30

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback