Hurdan solförälder är du?

Igår var vi på stranden i Kungsö och kom att tala om att skydda barnen från solen. Liksom Terri här är jag en dålig solförälder. Nu är inte Joel särskilt känslig för solen, utan blir fint brunbränd, men ändå kan jag slarva med solskyddsfaktor. Inte alla gånger tänker jag på att påminna honom om kepsen heller.
Läs Terris krönika om att vara solförälder, för man ska nog inte gå på allt skit de säljer för att skydda sina älsklingar mot den livsfarliga solen. Smörja, hatt och skugga för de minsta. Borde väl räcka?

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Jag är en sån solförälder som tycker det är snyggt med bruna barn =) jag sätter alltså inte faktor 50 på dem. Skuggan är bra för de minsta, men Jeff hålls där ungefär 1 minut. Hatt och t-shirt på, och så sover han mestadels i vagnen i skuggan då vi är på stranden. Li smörjer jag knappt alls, då vi har planerat många timmar på stranden så smörjer jag axlar, näsa och under ögonen. Håller med Terris krönika. Sunt förnuft, och låt inte barnen bränna sig, det är då det är farligt. Att bli brun är väl inte farligt?? Nåja, bra skrivet tycker jag. Strandtält? Säkert jättefin luft därinne.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback