Låt barnen komma till mig!

I inlägget nedan kan ni läsa om mitt "utgångssug" och i brist på barnvakter, vilket omöjliggör en utgång, så kan jag lika gärna själv vara barnvakt! Så i fredags fick vi finfrämmande då Vilja kom hit medan hennes föräldrar gick och kollade på Patrik Isaksson (eller lyssnade till honom kanske). Vi hittade på att följa med "ligan" (Henrik + kompisar) till stranden för lite kvällshäng och mitt i all uppståndelse med bebisar och prylar som hör till, så lyckades vi låsa oss ute. Nåväl, Henriks föräldrar har extranyckel och mamma Inger lovade att komma med den innan hon åkte på jobb.
Vilja var inte impad av något kvällshäng på stranden, utan krävde med hög röst att vi skulle åka hem. Vi traskade hemåt med upprörd bebis och fick vänta utanför ett bra tag innan Inger dök upp. När vi blev insläppta och tösen fått mat var allt frid och fröjd och Vilja sov tills hon blev hämtad av taxi vid 01.30.

Igår var det också häng hela dagen - i Klosterviken. Solen stekte och ett tiotal båtar stod ankrade i viken. Folk simmade mellan båtarna för att hälsa på hos "grannen" och det var en riktigt gemytlig stämning. Grillen, som stod placerad i vattnet på skidstavar, gick varm och vi fick oss biff och korv och kall dricka från kylväska. Först vid 19-tiden drog vi oss hemåt och vad som hände sen kan ni läsa i inlägget nedan.

Kommentarer:
Postat av: Linda

Rättare sagt så sov Vilja till dagen efter 7:30. Duktig flicka!



Tusen tack för din underbara hjälp underbara vän! Vi hade faktiskt riktigt skoj och kan leva på det länge nu. Alltså är vi barnvakter nästa gång =)

2008-07-27 @ 22:41:22
Postat av: Jenny

Det var så lite så. Tjänster och gentjänster, vi borde starta ett barnvaktsutbyte med alla vi känner med barn! Det är svårt att fråga om hjälp (tycker jag), om alla hjälpte varandra så skulle allt bli lättare!

Postat av: Linda

Absolut. Vi är med!

2008-07-29 @ 09:27:46
Postat av: Tessa

Im in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-07-30 @ 17:05:43
URL: http://bianco.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback